tiistai 3. kesäkuuta 2014

Paanukatto ja banaanimuffinsseja


Ensin purkasin ostamani nukkekodin atomeiksi ja sen jälkeen kasasin sitä niin, että pääsin katon kimppuun. Katto sai ylleen jäätelötikuista paanukaton, jonka sitten maalasin mattamustalla spreimaalilla. 


 Katon lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. :)


Tänään kävin työterveystarkastuksessa, josta sain työterveys lausuntoon maininnan, että jatka entisin terveitä elintapoja ylläpitävin tavoin. Eli heti kotiin päästyäni pyöräytin voista ja sokerista oikein kuohkeat ja herkulliset banaanimuffinssit. :D Jopa toisen korvani heikentynyt kuulo oli palautunut normaaliksi. Fysioterapeutille sain sentään lähetteen. Se saa katsoa jatkuvasti väsyneen tuntuista selkääni. Selkään ei kuitenkaan särje, eikä se estä liikkumista, mutta isäni ja siskoni kärsivät myös selkävaivoista, joten en haluaisi vaivan yltyvän niin pahaksi, mitä heillä välillä on. 


Banaanimuffinssit (Alkuperäisen ohjeen löysin kakku ja keksi blogista)

100 g voita
1,5 dl sokeria
2 munaa
2 banaania 
1 dl piimää tai 1 dl flora vanilla kastiketta 
3 dl jauhoja 
1 tl soodaa
(itse lisäsin vielä wiener nougat rouhetta hieman sekaan)

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää joukkoon munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Soseuta banaani haarukalla ja sekoita taikinaan yhdessä piimän/vanilla kastikkeen kanssa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Taikinasta tulee n. 12 isoa- tai 16 pientä muffinssia. Paista 200 asteessa noin. 15 minuuttia.

2 kommenttia :

  1. Onko sullaki ollu toisesta korvasta kuulo pois/heikentyny? Ihmeellinen tauti nimittäin meneillään; kahden ihmisen oon kuullu valittavan samaa ja toinen sai lääkäristä jotkut ihme lääkkeetkin siihen. Mulla oli samaan aikaan flunssa päällä ja molemmat korvat tukossa, mutta se nyt on normia flunssaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tästä jo jokusen vuosi, kun kävin lääkärikeskuksessa edellisen kerran työterveys tarkastuksessa ja siellä tehtiin kuulotesti. Sen testin mukaan toisen korvan kuulo oli selkeästi heikentynyt. Nyt tehdyn testin mukaan kuulo olikin hyvä molemmissa korvissa. :) Kun käyn nukkumaan pistän vasemman korvan tyynyyn, koska oikealla en kuule kellon tikitystä läheskään niin selkeästi, joten sen mukaan kuulo edelleen on kyllä heikompi oikeassa korvassa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...