sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Pyörän ulkoilutusta

Lähdettiin isännän kanssa käymään aamupäivällä pyöräilleen Korin Matruska kirpputorilla. Pihalla oli Kyytselän jäätelövaunu ja oli kyllä hirmuisen hyvän makuiset jädet! Kunpa vain olisi toistekkin, niin voisin vaikka lähteä Myyn kanssa jäätelöostoksille. :)


Sain kulutettua kirpparilla huikeat 6€. Ostoksiini olen sangen tyytyväinen.
Tykkäisin kovasti satujen lukemisesta töissä lapsille, mutta jostain syystä kurkkuni ei meinaa kestää lukemisia. Nipin napin voin pari lyhyttä satukirjaa lukea, mutta unisadun jälkeen kurkussa tuntuu todella kurjalta. Niinpä olen haalinut itselleni läjän satu cd:itä. Nalle Puh satuja ei minulla vielä ollutkaan ja vähän jo tätä testikuuntelin ja kuulosti ihanalta.


Tämä vain 3€ maksava loistokuntoinen leikkikoirasetti oli myös ehdottomasti ostettava töihin. Miltein samanlainen olisi ollut myös kissasettinä, mutta kerta näistä en saa rahoja takaisin, niin sai jäädä jonkun muun lapsen iloksi kirpparille odottamaan. Tähän kyllä haluan vielä näpertää jotakin muutakin mukaan; koirankoppeja ja lisää agilityesteitä. Ja tämän setin pidän kyllä sitten omassa kaapissani ja annan vain pyydettäessä. Jollain lapsilla on ihme tapa, vain levittää ja hajoittaa kaikki mitä käsiinsä saa.


Sitten ostin tämän 2€ kynttiläsomisteen, jolle piti vain vähän näyttä fairya ja siitä tuli oikein kaunis ja monikäyttöinen somiste..


Somiste sopii myös vaikka kukkamaljakoksi...


... tai kynttiläkupin kääntäessä toisin päin, tulee somisteesta lasipurkki.Sitten on vähän hehkutettava tarjous nettiostoksia. Ostin meille seuraavaksi kesäksi pihalle neljäosaisen sohvaryhmän, kun maksoi vain 174€!


Ja tadaa, mullapa onkin nyt ensi kesäksi toinen kasvihuone. Sain tämän vanhemmiltani ja appivanhemmiltani hieman etuajassa synttärilahjaksi. <3Tein pihahommia ja ihastelin luonnon ihmeellisyyksiä. Yhtäkkiä muistin, että kattimatikainen jäikin sisälle...


Sieltähän sen löysin, mistä sen pelkäsinkin löytäväni; sängystämme, sängynpeiton alta.


Jatkuisivat nyt nämä ihanat aurinkoiset kelit. Sain työkaveriltani kevällä kaksi paprikan taimea, jotka on kylvetty kaupan paprikan siemenistä. Satoa on tullut rutkasti ja raakileita olisi paljon. 


Myös vahapavut ovat tuottaneet runsaan sadon. Nam; ovat hyviä! Näitä ollaan myös jo pakastettu. Lämpöä ja aurinkoa näillekkin vielä, niin loputkin kypsyisivät.

2 kommenttia :

  1. Ihana villakarvajalka, kysyin perhosmieheltä :) Söpö tuo koirasetti! Koirasetillä voisi itsekin leikkiä, tai siis askarrella esteitä, öhömm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villakarvajalka, no on siinäkin perhosella nimi. :,D Erkoista, että nuin näyttävästä toukasta tulee sitten tylsän näköinen yöperhonen (piti heti googlettaa). :P Juuripa siksi tuon koirasetin ostinkin, että tuolla jaksan itsekkin leikkiä. Täytyy vaan yrittää olla omimatta kaikkia itselleni ja antaa tosiaan myös vähän lastenkin koiriin koskea. ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...