lauantai 19. syyskuuta 2015

Varjoja ja kahvilaherkkuja

Tämän viikon Pienen Linnun MakroTex-haasten teemana on ollut: varjot. Kovin on ollut pilvinen viikko, joten auringon luomia varjoja ei paljoa ole ollut kuvattavissa.


Viime päivinä tällaiset ratsastuskentän varjot ovat tulleet taas kuvioihin. Illat alkavat pikkuhiljaa pimenemään aina vain aikaisemmin, joten hevosten liikutukset alkavat enenevässä määrin siirtymään arkisin kentälle. Onneksi kentällä on hyvä valo!Eilisellä kärrylenkillä saatiin sentään hetki nauttia auringon paisteesta. Lähdettiin tallilta vesisateessa ja palattiin sateessa takaisin.
Täytyy nyt vielä taas hehkuttaa uutta paikallista Liike- ja yrityskeskus Koria. Edellisessä postauksessa hehkutin tämän uutta Matruska kirpputoria ja nyt voin hehkuttaa lounaskahvila Lounaskoria. Harmillisesti tämä lounaskahvila on auki vain arkisin klo. 7.00-16.30. 
Tiistaina pääsin töistä ajoissa ja lähdimme käymään heti kaupoilla, joten piipahdettiin ohikulkiessa lounaskorilla kahvilla. Aivan ihastuttavan siistit tilat! Tuoretta pullaa ja leipurin mehevää suklaakakkua; Nam! Tämän paikallislehden toiselta sivulta voit lukea lisää lounaskahvilasta.

Menovinkki: Maanantaina 28.9.15 klo 17-20 välillä  vietetään Korilla naisten iltaa!


Pieni Lintu - MakroTex challenge

Mukavaa lauantaita!

11 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. On, mutta kyllä ne vievät aikaa! Ei paljoa arkena töiden jälkeen muuta kerkiä tekemäänkään, kuin huolehtia hevosten liikutuksista. :)

   Poista
 2. Hauskoja eläimellisiä varjokuvia ja namskis minkänäköistä kakkua :D

  VastaaPoista
 3. Heppojen kanssa on ihana touhuta. Jos apukäsiä kaipaat, täältä löytyy vapaaehtoinen käsipari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarjouksesta, mutta tuo hevosten kanssa touhuaminen ei ainakaan vielä ole tuntunut menevän työstä, vaan nautin siitä suunnattomasti. ;D

   Poista
 4. Näyttää ihanalta noi sänkkärit ja kärryttelykuvat <3 Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumoissani olen tässä tänään seuraillut, kun kaksi naapuriamme on peltojensa kimpussa puimakoneineen. Ei ole epäilystä missä aion viikonloppuna ratsastella. :P

   Poista
 5. Oi mikä kakkukuva, kyllä maistuisis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt muistakin kahvilan päivän kakuista kuvia ja on kyllä herkullisen näköisiä. Toisaalta onneksi ei ole iltaisin ja viikonloppuisin auki; mähän olisin siellä aina niitä mupeltamassa. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...