tiistai 16. helmikuuta 2016

Aika monta Koota

En ajatellut ottaa osaa tämän viikon Pienen Linnun MakroTex-haasteeseen, jossa teemana on jotain joka alkaa K-kirjaimella, mutta tänään tulikin vahingossa paljon K-sanoja vastaan.

Aamupäivällä kaivoin esille roombox Kangaskaupan. Se on jäänyt komeron hyllylle nuokkumaan, mutta jos sitäkin nyt saisin tehtyä vähän eteenpäin.


Kasvojeni sekaiho on reagoinut vahvasti sairaslomaani; näppyjä pukkaa. Annoin Lorealille palautetta heidän tuotteestaan ja tästä kiitoksena lähettivät Kasvojenhoitosetin. Puhdistusvaahto ja kasvovesi tuoksuvat ihanan raikkailta ja käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja miellyttävältä. Olen tykästynyt! Toivottavasti saan näistä apua. 


Poistuessani ruokapöydästä, havahduin kuinka pöydällämme oli miltein pelkkiä K-sanoja: Keittiön pöytä, Kukka, Kaukosäädin, Kahvikuppi, Kahvia, Kännykkä, Kisu-Kissa ja Kyynärsauvat. Kuvaa ei siis ole mitenkään lavastettu, jos ei kukan muutaman sentin siirtoa lasketa. :) Juu juu, Kisu ei saisi pöydällämme maata, mutkun siihen se taas vaan asetteli itsensä..


Sitten vielä loppukevennys sunnuntailta. Ei tätä kuvaa ollut täällä julkaisuun tarkoitettu, mutta oli niin teemaan sopiva. :,D Kipsattu Koipi, Koipijumppaa ja Kuulosuojaimet. Tilanne tässähän on siis se, että isäntä imuroi ja minä jumppailin. Nuo ovat viralliset imskaus-kuulosuojaimeni, koska imurimme on niin kovaääninen. Voi harmi, kun en voinut itse tähän siivoukseen oikein tällä kertaa osallistua.. 


Tästä pääset katsomaan millaisia K-sanoja muut blogaajat ovat löytäneet. Omat kuvani eivät ole ihan makrokuvia, mutta haasteeseen voi siis osallistua myös ihan tavallisillakin teemaan liittyvillä kuvilla.


Pieni Lintu - MakroTex challenge

17 kommenttia :

 1. Yhden K-sanan toivoisin pois: Kyynärsauvat jos pois ois ja jalka kohtapuoliin kunnossa.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nuo on siis olevinaan hymynaamoja, vaikka eivät kovin pirteästi hymyilekään! :D Tämä postaus sai vaan itsellä hymyn korkealle korviin!!!

   Poista
 3. Ihana tuo kangaskauppa! Heti alkoi tehdä mieli väkertää jotain.:)
  Vielä kauan joudut kipsin kanssa könkkäämään? Mulla vaihteeksi flunssa päällä ja olo kuin nuijalla lyöty. Pikaista paranemista!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Huomenna on kontrolli ja jos hyvin menee niin saatan saada kipsin jo pois, mutta tuskinpa lähtenyt vielä luutumaan, joten kyllä se vielä jotain tukea tarvitsee. Maata se saa vain hipaista vielä kuukausi-kaksi ja sitten saan alkaa vasta liikkua puolivarauksella. Kyynärsauvat pysyvät siis vielä matkassa piitkän tovin..
   Epäilen, että tuo sairasloma ei tule riittämään, koska täytyyhän mun pystyä ajamaan töihin ja en mä töissä keppien kanssa kykene liikkumaan. Sairasloman päättymisen tienoilla saan siis vasta alkaa puolta painoa varaamaan jalalle. :-/ Kuhan ei uutta leikkausta tarvittaisiin, niin olisin tyytyväinen, koska siihenkin on suuri vaara joutua. :)
   Tuota on kuulemma liikkeellä, että tauti tulee takaisin ja yltynyt ihan keuhkokuumeeksi asti. Nyt vain maltat levätä kunnolla, kyllä ne töissä pärjäävät! <3 :)

   Poista
 4. Oi miten söpö hiirulaisen kangaskauppa!

  VastaaPoista
 5. Kivoja K-juttuja, tai siis ei tuo kipsijuttu varmaan oo kiva :) Meidänkin kisu majailee usein pöydällä ja ihan luvan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentuna sumutinpullo koulutus tehosi ja se alkoi pysymään pois pöydältä, mutta nyt hän on vain keksinyt, että nyt hänen kuuluu saada olla pöydällä. Ulkokissana tuo kaikenlaista roskaa ja karvatuppoja turkissaan ja tassuissaan, että en haluaisi niitä löytäväni lautaseltani tai ylipäänsä dippaavan tassuansa maitolasissani (niinkin on tehnyt). :,D

   Poista
 6. Niinpä niitä Klla alkavia sanoja täynnä olevia valokuvia vaan tulee joskus ihan vahingossa :)

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 7. Paljon k-juttuja löytyi. Kipsi kylläkin sieltä ikävämmästä päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sentään nyt on istuva ja sopiva kipsi ja se ei hierrä. ;D

   Poista
 8. Minäkin haluan tuollaisen pienen hiiren kangaskaupan! Sillä kyllä leikisi päivät pitkät. Pitäisi varmaan kokeilla nukkekotiaskartelua, se näyttää niin ihanalle puuhalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se todella on; ihanaa ja koukuttavaa puuhaa. Aika rientää hujauksessa, kun alkaa mini juttuja näpertämään. :D Voin suositella harrastusta lämpöisesti! Kangaskauppa sai tänäänkin vaikka mitä kivaa uutta. ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...