lauantai 27. helmikuuta 2016

Ollaan ystäviä jookos, kuin ananas ja kookos

#paraspannari #hopopannari Hopottajien Myllyn Parhaan Pannukakkujauho kampanja päättyy huomenna, jossa olen saanut olla mukana. Sain testattavaksi jauhoja kaksi pussillista, joista kerkesi valmistumaan neljä tuotosta. Tarkoitus oli tehdä, sekä suolainen, että makea pannari.
Tänään syntyi ananas-kookospannari. Pannarin kanssa oli tarjolla oma tekemää kinuskikastiketta. Nam! <3
Kiitos Hopottajat ja Myllyn Paras!


Helppo ja ihanan makuinen kinuskikastike

1 dl kermaa
0,5 dl sokeria
0,5 dl tummaa siirappia

Keitä aineksia kattilassa 5-10min.
Jäähtynyttä kastiketta saa notkistettua kuumalla kahvitilkalla.


Maistelussa meillä on ollut nyt uusi Wilson Coffee. Ei hullumpaa, itseasiassa todella hyvää!


Tänään askarteluhuoneeni ikkunasta näkyi kaatuilevia koivuja ja puukasa kasvoi kuusen alla kovaa vauhtia (kuvassa vain osa kaadetuista puista). Tämän Koivikon tilan koivut alkavat olemaan jo kovin vanhoja, joten oli jo aikakin tehdä vähän harvennusta. Yksi koivuista kuulemma oli jo niin laho, että hajosi kokonaan kaadettaessa. 
Nyt näyttää kyllä niin oudolta, kun etupihalta, konehallin edestäkin lähti kaksi isoa puuta. Nooh, eipä tarvitse pelätä enää, että myrsky ne kaataisi. :)


Roombox kangaskauppani on edennyt mukavasti ja alkaa pian valmistumaan. Nälkä kyllä kasvaa syödessä ja koko ajan keksin sinne jotain uutta.. :D 
Äitini voitti viime vuonna yksiö-roombox kilpailusta kasattavan Gepetto kaminan, jonka antoi minulle. Nyt sain vihdoin kaminan kasaa. Kuvittelin siitä syntyvän isompikin kamina ja ajattelin sitä omaan kilpailutyöhöni, mutta onkin siihen liian pieni. Tämä muttaa lundby maalaishiiren kotiin. 


Posti toi minulle alkuviikosta ison kirjeen. Kirje piti sisällään voittamani Deluxe taikasienen. Kahvipannun putsaamiseen kerkesin jo tätä heti testaamaan ja teki kyllä puhdasta jälkeä. ;)


Alkuviikosta isännältäkin löytyi vähän aikaa, joten könkkäsin autotalliin, joka toimii työtilana. Sain Roombox kilpailutyötäni etenemään. Työtä saan esitellä vasta kilpailun jälkeen, joten onneksi valokuvien sensuroija sattui olemaan paikalla...
Olin mukana tallin siivouksessa, tosin jouduin tyytymään oven pielessä jakkaralla istumiseen ja heppojani leivällä lahjomiseen..
Nyt pikkuriikkisen potuttaa. Tänään olisin aloittanut talviloman viettämisen. Vitjat et nyt olis ollut kivat kelit hevosten kanssa puuhamiseen ja voi, että mulla on näitä mussukoita ikävä.. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...