maanantai 15. helmikuuta 2016

Korttiaskarteluja ja Myyn kanssa ulkoilemassa

Ystävänpäiväksi askartelin kummilapsilleni kortit ja kortit tuli myös heiltäkin <3.


Illallisena mozzarella-pinaattipizzaa; Nam! Maistui ihan Ristorante Pizza Mozzarelta.


Lauantaiaamun keli ei ollut mikään kovinkaan hohdokas. Harmaata ja satoi isoja lakanoita...


Keli alkoi kuitenkin selkenemään ja en voinut vastustaa... 


Soitin siskolleni, että lähtisikö hän kanssani lenkille. Sisko valjasti Myyn minulle. <3


Hyvin pystyi kipsattua jalkaa lepuuttamaan kärrykyydissä.. Alakuvassa renkaan vieressä siniseen kenkäsuojaan verhoiltu koipeni. Myy <3 


Tänään pistin korttiaskartelut vähäksi aikaa syrjään. Äitini kanssa vähän ministeltiin, mutta valitettavasti tekeleitä en voi esitellä vielä, koska niillä olisi tarkoitus osallistua kilpailuun. ;) Tässä kuitenkin nyt muutama ajankuluksi näpertämä korttini.

Kahvin kanssa maistelimme suklaista maapähkinävoi-juustokakkua. Kakku on tehty Kinuskikissan ohjeella, pienten muutosten kera. Eilen, kun aloimme kakkua tekemään, maistoin maapähkinävoita ensimmäistä kertaa. Kuvittelin sitä makeaksi ja ihan erimakuiseksi. Ihan hyvää kakusta kuitenkin tuli, mutta hyvin pieni pala riittää; on sen verran tuhtia ja täyteläistä. :)


Kerkesinpäs kirjoittamaan tämän ennen Indiana Jonesia, jota Kisun kanssa ajattelimme tässä ruveta katsomaan. ;) Mukavaa alkanutta viikkoa!

3 kommenttia :

 1. Ihana sisko sulla ♥ kiva kun pääsit ajelulle!!! Myykin oli varmaan aika innoissaan asiasta!!
  Hei mä olen monta kertaa miettinyt että nukkuuko hevoset seisaaltaan vai makuultaan...?! Enpäs ole tajunnut asiaa sulta kysäistä ennen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan paras sisko <3. Myy tuntui sangen tyytyväiseltä ja tarjosi välillä että oltaisiin voitu mennä reippaanpaakin vauhtia, mutta hieman liukasta meinasi olla.On se kyllä kiltti poni! Hevonen on saaliseläin ja sen pitää päästä nopeasti karkuun, joten se pystyy lukitsemaan jalkansa niin, että voi nukkua seisovilteen. Hevoset nukkuvat myös maaten, jos tuntevat olonsa turvalliseksi. Hevonen kuitenkin nukkuu yhtäjaksoisesti hyvin lyhyitä aikoja. Se mieluummin vaeltaisi kävellen etsimässä parempia ruohotupsuja ja siis söisi lähes kellon ympäri. :D

   Poista
  2. Tämäpä mielenkiintoista!! Mulle on hepat jääny aina vähän vieraammaksi eläinlajiksi. Enemmän koiraihmisiä ollut aina, ja nyt pikkuhiljaa omien kisujen myötä uppoutunut myös kissojen maailmaan. Kaikki eläinlajit kuitenkin kiehtovat kovin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...