lauantai 5. maaliskuuta 2016

Ulkona tapahtuu ja pääsiäismuna maisteluja

Pienen Linnun tämän viikon MakroTex haasteen teemana on ollut; ulkona. Jos en olisi sairaslomalla, niin tällä viikolla olisin viettänyt talvilomaa ja ulkoillut varmana paljon. Nyt tämän kahden kuukauden aikana ulkoiluni on lähinnä ollut siinä, että könkkään kerta viikkoon sauvojen kanssa autoon, jolla huristelemme ostoskeskukseen, jonka parkkihallissa asettaudun pyörätuoliin..
Ei tämä sisällä olo nyt ihan niin kamalaa ole ollut ja kyllä tätä vielä kuukausi pari malttaa. Vähän vaihtelua ulkoilupainotteiseen normaaliin arkeeni..
Sitten taas, kun pääsen kyynärsauvoista eroon, niin eiköhän olohuoneemme ala taas peittymään pölykerrokseen käyttämättömyyden vuoksi.. ;)

Edellisen kerran, kun kävin ulkona niin tuossa takanani kasvoi vielä kaksi isoa koivua vierekkäin.
Kyllä näyttää piha avaralta!

Kisukin haluaa ulkoilla päivittäin. Ei se kauaa tarkene, mutta sen verran , että käy saalista nappaamassa tai ainakin tekemässä tarkastuskierroksen. Huomatkaa miten ihanat pienet jäljet mutkittelee tuossa kuvan alalaidassa. :)

Takapihallamme on aamuisin kymmeneltä alkanut kuulumaan hakkuu ääniä ja ruvennut kirves heilumaan. Appiukkoa on tylsistyttänyt, joten kaadetut pihakoivut ovat saaneet kyytiä ja tuollainen halkopino on jo syntynyt.
Kohta 76  vuotiaalle appiukolle polttopuiden teko hyötyliikuntana on niin mielekästä, että päätti sitten tilata tuollaisen ihan pienen kuormallisen lisää pilkottavaksi. :)


Käythän tästä katsomassa muidenkin ulkona postauksia. :)

Pieni Lintu - MakroTex challenge


Nyt, kun en ulkoile niin mineilen. Tämän hetkistä työtäni, jolla osallistun roombox kilpailuun en saa esitellä. Siispä esittelen pääsiäismuna maisteluni nukkekotiharrastelun silmin.


Vaaleanpunainen Hello Kitty muna sisälsi sekä maito-, että valkosuklaata. Maitosuklaa maistui halppissuklaalta, mutta valkosuklaa oli parempaa. 
Yllätyksenä kiva Hello Kitty figuuri, jolla on rapu tassuissa. Miinuksena, että tuolla figuurilla oli naamassa naarmu. Kisusta saisi nukkekotiin lelun. Useammasta figuurista saisi ihanan oman Hello Kitty maailman.


My Little Pony munassa oli kovat odotukset yllätyksen suhteen, koska muna oli muita munia isompi. Yllätys oli kuitenkin pettymys; silikoninen rannekoru. Ehkä pikkutytön mieleen, mutta itse odotin poni figuuria. :D Ehkä tuota voisi jossain prinsessamaan luomisessa käyttää..
Suklaa oli kuitenkin täyteläisen hyvää.Disney muna näyttää vaatimattomalta ja suklaakin oli melko mautonta, mutta yllätyksenä hauska Aristokatti kissa, josta kyllä saa nukkekotiin suloisen lemmikin.Kinderin maun tietää kaikki. Ehdottomasti parhaimman makuinen.


Kindereitä oli kaksi vaaleanpuna kääreistä. Toisesta tuli perhos-rannerengas. Siitä saisi keijupuutarhaan ihanan liitelijän. Toisesta kuoriutui puun päällä makaava pantteri, mutta puun ja pantterin saa onneksi erilleen. Pienikokoisen pantterin voisi vaikka maalata pronssilla ja näin siitä tulisi nukkekodin hyllyn päälle ihan ylväs pronssipatsas. Niin tai kultainen faaraokissa egytiläis tyyliseen sisustukseen. ;)Pashaa taitaa saada nykyään kaupoista ympäri vuoden, mutta anoppi oli meille tällaiset nyt ainakin bongannut. Kyllä oma tekemä pashakin on hyvää, mutta tuo valmis on ihan super herkullista!


6 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia ja suklaamunavertailuja :D

  VastaaPoista
 2. Kunhan tuo jalka sidtten paranee, niin taitaa ulkona olla jo kevät pitkällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah. Kevät on niin kaunista aikaa <3 Vähän pitää kevättä jo kohta tehdä sisällekkin ja laittaa siemeniä itämään. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tuol olis pelloilla vaik mitä jälkiä, joita olisi ihana päästä ihmettelemään. Nooh, seuraavana talvena sitten. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...