lauantai 1. kesäkuuta 2013

Buzzador Veet testailua

Mainitsinkin jo aiemmassani postauksessa, että pääsin mukaan Buzzadorin Veet kampanjaan ja, että tuotetta lähden testaamaan hieman pelokkaana ja jännittävin fiiliksin.


Viime sunnuntainta kokeilin Veet EasyWax™:iä. 
Vahan lämmittäminen kesti puoli tuntia. Levittäminen oli helppoa. Itse karvojen pois repäiseminen yllätti sillä, että ei se kivuliasta ollutkaan mitä siis ensin pelkäsin. Ohjeissa mainittiin, että samaa liuskaa voi käyttää useamman kerran. Sotkua alkoi syntymään. Päätin kokeilla tuotetta myös kainalokarvoihin.
Suihkussa iski kauhun sekaiset tunteet, kun vaaleanpunainen tökötti ei sitten pesemällä lähtenytkään. Kädet kylkiin tahmeasti tarrautuneena, pyyhe ympärillä, kävin lukemassa ohjeet uudelleen. Jäi näköjään vinkki kohta lukematta, jossa mainittiin, että aine ei lähde vedellä, saippualla, eikä alkoholilla pois! Tuo tekstin pätkä olisi mielestäni pitänyt olla selkeämmin ohjeissa esillä. Mukavasti Kisukin osallistui tuotteen testaamiseen ja ohimennessään puski sääriäni koko kehollaan. Tämän jälkeen säärissäni vasta olikin kauniita mustia paksuja karvoja.

Jälkihoitopyyhkeillä pyyhkimisen jälkeen säikähtänyt olotilani onneksi helpotti, kun tahmeus väheni.
Jälkihoitopyyhkeissä oli vahva kukkainen tuoksu, joka sai aikaiseksi päänsäryn  (tähän tarkoitukseen sopii myös tavallinen vauvaöljy). Kainaloiden tahmeus tuntui vielä parin seuraavankin suihkukerran jälkeen.

Itse tulokseen en ollut kovinkaan tyytyväinen. Sääriin jäi karvoja sojottelemaan ja kainalokarvatkaan eivät kovin hyvin lähteneet. Kova työ ja sotku; taidan pitäytyä jatkossain höylän ystävänä.

Vielä olisi testaattavana kasvoille tarkoitettu Veet® Precision Wax & Care. 

Mikä on Buzzador?
Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä pääsee testailemaan ilmaiseksi uusia erilaisia tuotteita ja antamaan niistä palautetta. 

2 kommenttia :

  1. mie ajattelin että tää olis kokeilun arvonen jutska, mutta taidanki jättää kokeilematta. mie ällöän voimakkaita tuoksuja ja jos vielä tahmeuttakin niin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt kuitenkaan ihan täysin teilaiskaan tätä tuotetta. Mulla olisi varmaan tekniikassa hieman hiomista, jotta lopputulos olisi ollut siistinpää. En kyllä käyttäisi tuotte, kuin vain sääriin. Ne karvat mitkä lähti, on ainakin pysyneet toistaiseksi pois. Vekotin maksaa noin 50€ ja täyttöpakkaus siinä 17€ kieppeillä, jota itse pidän aika arvokkaan hintaisena. Plussana levittämisen helppous ja tosiaan nuo jälkihoitopyyhkeet voi korvata vauvaöljyllä. ;) Kokeilukerrasta jäi kuvat ottamatta, kun joka paikka oli vaaleanpunaisesssa tökötissä. xD

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...