torstai 9. toukokuuta 2013

Kevätsää lämmittää

Kevätsää lämmittää ja luonnon kauniin herättää.. Ihanaa, kun luonto jälleen tarjoaa niin kauniita kukkasia. Maanantaina näkyi jo ensimmäiset pääskyset ja käki kukkui!


Tämän päiväiset vieraat toivat tuliaisia Kiinasta asti. Valkosuklaa-mustikka palleroita ja hyytelöpikareita. Maissin makuinen hyytelöpikari oli hieman erikoisen makuinen, mutta muuten oikein herkullisia tuliaisia. Kiva maistella uutuuksia! :)


Maanantaina harrastin heppojemme kanssa ensimmäistä kertaa agilityä. Esteinä meillä oli lava, tekonurmimatto ja pressu. Poni ylitti esteet hienosti narun päässä, mutta Tippa selvisikin niistä ihan vapaana. Molemmat tammat tuntuivat ihan pitävän touhusta. Tipalle riitti este komento ja kädellä näyttäminen, niin se jo riensi seuraavaan tehtävään. Lavakaan ei pelottanut ollenkaan; molemmat seisoivat kaikilla jaloilla sen päällä. Itsestänikin se oli hirmuisen kivaa, joten täytyy alkaa kehittelemään uusia esteitä.


Tällaista mansikka-jugurttijäätelöä mun on tehnyt mieli tehdä jo pitkään ja nyt vihdoin sainkin tehtyä ja hyvää tuli! Ohje löytyy TÄSTÄ.


Tämä höyryjuna-vanhus herätti meidän viikonloppuna molempina aamuina. Pysähtyi läheiselle junaseisakkeelle ja vihelteli pillillä.

5 kommenttia :

  1. Ihanaa,poniagilityä! :) Tää laji on mulle ihan uus juttu. Juuri muutama päivä sitten luin jostakin lehdestä että Jokioisten Elonkierto järjestää kesällä tapahtuman jossa esitellään uusia hauskoja eläinlajeja,koirien rallytokoa ja poniagilityä. Pakko ehkä ihan mielenkiinnosta mennä katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huissin kivaa ja etenkin lapsille hyvin opettavaista touhua hallita ponia. :) Tuon isomman hevosen kanssa olisi tavoitteena harjoitella agilityä vapaana ja ottaa Kalev Tyllisestä oppia. Ihan perusesteet ja nuo esteet sujuivat jo ihan kädellä näyttäen. :D
      http://www.youtube.com/watch?v=2h7CAEB3Grw
      http://www.youtube.com/watch?v=vmkxnpkPjWE

      Poista
    2. Nuissa Youtube vidoissa juuri Kalev Tyllinen näyttää taitojaan. :)

      Poista
  2. kiitoskia vaan mansikkajäätelön ohjeesta. mie ihan koukussa turkkilaiseen jugurttiin ni ei tartte kahta kertaa miettiä teenkö tuota. kivoja kuvatuksia siulla taasen..ponit on huippuja ja ihania tuliaisia saanu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika nopeasti tuo mansikkajäätelö "sulaa", mutta hyvää siitä tuli. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...