tiistai 14. toukokuuta 2013

Buzzador Veet

Liityin Buzzadoriksi (http://www.buzzador.com/) jä pääsinkin heti Veet kampanjaan mukaan testaamaan sähkökäyttöistä Veet Easy Wax vahausmenetelmää. 


Veet EasyWax™ on uusi sähkökäyttöinen vahausmenetelmää. Vaha lämpenee nerokkaassa lämmityslaitteessa, ja roll-on-levityspää takaa ammattilaistason tulokset kotioloissa.

Veet-vahassa on samoja ainesosia kuin kauneushoitoloissa käytetyissä vahoissa. Se tehoaa jopa vain 2 mm pitkiin karvoihin ja irrottaa karvat juurineen heti ensimmäisellä vedolla.

Sisältämänsä luonnollisen mehiläisvahan ansiosta se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Vaha kosteuttaa ihoa ja tekee siitä täydellisen sileän jopa neljäksi viikoksi.

Lämmitysyksikkö lämmittää vahan juuri oikeanlämpöiseksi.

Roll-on-levityspää takaa, että vaha levittyy koko alueelle siististi ja tasaisen ohuena kerroksena.
Valmistusaika: 20 minuuttia vahan lämmittämiseen

Pakkauksen sisältö
Lämmityslaite ja sen korkki
Roll-on-vahapakkaus (50 ml), erityisesti sääri- ja käsikarvojen poistamiseen
12 kuitukangasliuskaa
4 jälkihoitopyyhettä
Teline ja virtajohto

Uusi Veet® Precision Wax & Care takaa pitkäkestoiset tulokset kuivattamatta ihoa. Se on kehitetty ihokarvojen poistoon erityisesti kasvoista. Helppokäyttöisestä putkilosta voi annostella täsmälleen sopivan määrän vahaa kulmakarvoihin, ylähuulen päälle ja leukaan.

Hemmottele ihoasi käsittelyn jälkeen lääkeaaloeta sisältävällä Aftercare Cream -voiteella. Lopputuloksena on iho, joka tuntuu paitsi sileältä, myös sopivan kosteutetulta.
Valmistusaika: 1 minuutti vahan lämmittämiseen

Pakkauksen sisältö
Precision Wax -vaha (10 ml)
Aftercare Cream -voide (5 ml)
20 karvanpoistoliuskaa
Lasta

Omat mietteeni: iiik! Olen vannoutunut höylän käyttäjä ja nyt lupauduin tällaista testaamaan. Raportoin tuloksesta myöhemmin, kunhan ensin vähän kasvattelen karvoja, mihin tuotetta voin testata. :) Paketin mukana piti tulla vahaliuskoja ystäville jaettavaksi ja heidän testattavaksi, mutta niitä en valitettavasti saanut. 

Mikä on Buzzador?
Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä pääsee testailemaan ilmaiseksi uusia erilaisia tuotteita ja antamaan niistä palautetta. 

4 kommenttia :

  1. mielenkiinnolla odottelenki analyysiä tästä kampanjasta. mieki vannoutunu höylääjä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkkä ajatuskin tuon testaamisesta vetää kylmiä väreitä, mutta jos sit lopputulos olis kiva. :D

      Poista
  2. Samoin täällä mielenkiinnolla odotellaan analyysiä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...