keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Tallinnan tuliaisia ja piristyskukkasia

Kummini tyttö (ens vuoden eskari) kävi tänään Myyllä ratsastamassa. Kovin montaa kertaa hän ei ole ollut vielä hevosen selässä, mutta viime kerralla ja nyt meni jo hyvin pitkiä hölkkäpätkiä. Olisi varmaan ravannut koko maastolenkin, jos me vain oltaisiin jaksettu juosta jalkasin mukana. :) Saatiin heiltä Tallinan reissu tuliaisena aivan ihanassa lahjakassissa suklaata ja juustoja <3.


Viime päivien kelit ovat olleet todella masentavia. Lunta, räntää, harmaata ja vesisateita. Kolme pientä keltaista piristystä, yrittää kuitenkin hallin nurkalta nousta ja avautua.


Tuotetestausta on jälleen luvassa. Pääsin Hopottajana Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikina kampanjaan mukaan. Sain postitse kirjeen, joka piti sisällään 5€, jolla pitäisi pystyä ostamaan kaksi edellä mainittua taikinaa. Vielä en osaa sanoa mitä taikinoista aion leipoa, mutta innolla odottelen taikinoiden maistelua.

Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikina täydentää Myllyn Parhaan suosittua Pyöreä piirakkataikina -tuotesarjaa. Myllyn Paras Pyöreä suklaataikina on monipuolinen ja helppokäyttöinen uutuuspakaste. Se sopii niin suussa sulavien suklaakeksien leivontaan kuin myös erilaisten suklaapiirakoiden ja keksikakkujen pohjaksi. Herkullisen suklainen taikina sisältää myös suklaarouhetta.
 

Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa ja voitaikinataskuja

Kävi meillä Palmusunnuntaina sentään muutama virpoja

2 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...