maanantai 30. maaliskuuta 2015

Buzzaus loppuraportointia

Olen nyt ollut samaan aikaan kahdessa Buzzador kampanjassa mukana ja molemmat kampanjat alkavat olemaan loppusuoralla vailla loppuraporttia. 

Yoogaia nettipalvelu oli itselleni uusi tuttavuus ja se osoittautui erityisen mieluisaksi. Sain palvelua kokeilemaan muutaman muunkin, joten niistä sain mukavasti itselleni neljä lisäpäivää. Yoogaia on myös mukana Plan:in tytöt kouluun kampanjassa ja lahjoittavat jokaisesta uudesta käyttäjästä 1€ Plan:ille.

Varsinaisesti joogaaminen asana asentoineen ja aurinkotervehdyksineen ei ole ollut mun juttu. Liekö sen takia, että olen niin kankea, joten asentojen oikea löytäminen on ollut haasteellista. :P Mutta esimerkiksi Marko Kuukasjärven syvävenyttelytunnit, on ollut todella hyviä! Putkirullauksesta myös tykkäsin, mutta en uskoisi innostuksen kestävän kovin kauaa, joten omaa rullaa en raaski ostaa (lainasin rullan töistä). Vielä saan tämän viikon Yoogaian tunteja hyödyntää ja niin teenkin. Livetuntien ajat eivät sovi, mutta tallenteista aion ainakin selkäjumppailla ja huoltaa kehoa. :)



Posti toi myös muhkean Dove paketin, joka sisälsi viisi settiä ystävillenikin jaettavaksi. Testattavaksi saimme siis Dove Oxygen & Moisture shampoon ja hoitoaineen.

Päivittäistavarakaupan tuotteeksi tykkäsin näistä. Tuoksu voisi olla hieman miedompi, mutta aineet vaikuttavat riittoisilta, puhdistaa ja huuhtoutuu helposti. Hoitoaine jättää hiukset kevyiksi ja ilmaviksi. Valmistajan mukaan luo luonnollista tuuheutta, kosteuttaa latistamatta ja hoitaa hiukset silkin sileiksi ja kyllä nuo jotakuinkin niin tekikin. Eihän nuo ihan parturiliikkeistä ostetuille aineille pärjää, mutta ei huonojakaan! Hyvä hinta-laatusuhde.


Mikä on Buzzador?
Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin mukaan, joissa saa ilmaiseksi tuotteitta testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Buzzador perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan. Tuotteista tulee kertoa oma rehellinen mielipide ja jakaa kokemuksia tuotteista myös eteenpäin. Sivupalkin Buzzador tunnisteesta näet mitä kaikkea kivaa itse olen päässyt testaamaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...