lauantai 7. maaliskuuta 2015

GoExpo päivä ja Dove Buzzausta

Tänään vietin oikein mukavan päivän siskon kanssa, Helsingin messukeskuksessa GoExpo messuilla. Voitin messuille kaksi vapaalippua Hillan blogikilpailusta. Eli kiitoksia vielä Hillalle!


Nähtävää oli paljon (kadehdin ja ihailin myös kuntoilupuolen hyväkuntoisia ja kauniita ihmisiä). 

Näytökset jotka kerkesimme Horse Fair messujen puolella katsomaan, olivat oikein mieluisia. Erityisesti pidin ratsupoliisien toiminnan esittelystä; vau, miten lunkisti hevoset käyttäytyivät! Myös Dressage meets Western näytös oli oikein mielenkiitoinen. 

Hevostarvike expo alueella oli aika hyviä messutarjouksia, joten aivan tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin lähteä: löysin itselleni ratsastuskypärän. Ei ehkä ihan maailman kaunein kypärä, mutta istuu päähäni, on säädettävä, on helppohoitoinen ja kevyt. 


Kotona minua odotti kierreuuninakit ja nuudelisalaatti iltapalaksi. :)


Keskiviikkona kävin R-kiskalta hakemassa Buzzador pakettini. Paketti sisälsi Dove Oxygen & Moisture shampoon ja hoitoaineen itselleni kokeiltavaksi, sekä viidelle kaverilleni pikkutuubit. Odotin paketin sisältävän myös hiusnaamion, mutta eipä sitä tullutkaan testiin.


Valmistaja kuvailee tuotetta näin:
Oxyfusion-teknologiaa hyödyntävä Dove Oxygen & Moisture on kehitetty tuuhentamaan hentoja pohjoismaisia hiuksia.
Oxygen & Moisture -sarjan shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion valmistuksessa on käytetty uuden sukupolven Oxyfusion-teknologiaa, joka antaa hennoille ja latteille hiuksille kosteuden lisäksi tuuheutta. Anna hennoille pohjoismaisille hiuksillesi uutta eloa Dove Oxygen & Moisture -tuotteilla.

Itse olen nyt tuotetta vasta muutaman päivän kokeillut. Tehosta en osaa vielä kertoa, mutta tuoksuiltaan ovat aika voimakkaita, ehkäpä jopa liian voimakkaita.

Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin mukaan, joissa saa ilmaiseksi tuotteitta testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Buzzador perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan. Tuotteista tulee kertoa oma rehellinen mielipide ja jakaa kokemuksia tuotteista myös eteenpäin.


Jipii, Kiinansipulini alkoi jo itämään! 

Kiinansipuli on tavallista ruohosipulia harvinaisempi ja maukkaampi lajike. Lehdet ovat ruohosipulin lehtiä leveämmät ja litteämmät. Maku on mausteisempi, ja siinä on selkeä valkosipulin aromi. Kiinansipuli on monivuotinen yrtti, jota on viljelty Kiinassa yli 2000 vuotta. Vihreitä lehtiä käytetään tuoreina salaatteihin, kastikkeisiin ja useisiin ruokiin. Ruoanlaitossa se sopii korvaamaan valkosipulin, erityisesti jos ei haluta liian voimakasta aromia. Kiinansipulin kasvutapa on mätästävä, ja sitä voi kasvattaa avomaalla, mutta myös ympäri vuoden keittiön ikkunalla. (lähde: siemenkauppa.com)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...