sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Auringosta nauttimista


Vielä on lunta ja yöpakkasetkin on niin kovia, että maa pysyy jäisenä pitkälle päivää. Myy otti eilen ensimmäiset kevätpäikärit pötkötellen.


Tippa on alkanut pikku hiljaa hyväksymään Kisun ystävänä. Se antaa Kisun olla rauhakseen, eikä lähde jahtaamaan sitä..


Aurinkoa on kovasti kaivattu ja on se kyllä mahtava valoilmiö. Ihana on vain köpötellä peltoa ympäri ja nauttia auringon lämmöstä.


Ratsastuksen jälkeen tykkään talutella tammuskaa, vaikka tälläkin kertaa ratsain läinnä vain köpöteltiin. Tipalla on ollut vähän selkä jumissa, joten musta loimi ja aurinko sai antaa lämpöhoitoa. 


Karvalakista ja toppahaalarista en vielä luovu. :D Kisu tykkää matkustella paikasta paikkaan hartioilla keikkuen. Isännän talvityötakin hartiat on kaameassa kunnossa tämän matkustelijan takia; kuratassun jälkiä ja kynsien aiheuttamia nyppyjä. :D


Eilen illalla osallistuin liiton järjestämään Super nuorten iltaan. Pääsimme katsomaan luokkakokous leffan ja syömään ravintola Ylämummoon Pizzoja. Tykkäsin elokuvasta; sai kyllä nauraa kunnolla. :D Tänään pitäisi lähteä pyörähtämään Raksa-messuilla. :P Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia :

  1. Koskakohan meillä koira alkais tuleen kissojen kanssa toimeen.... :/ Lyytin kanssa menee jo sisällä ihan ok, mutta ulkona sitäkin pitää ajaa takaa. Mutta Tyynen kanssa niillä on kunnon "sisarusväännöt" aina meneillään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, eiköhän koiruli pikku hiljaa ala aikuistumaan. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...