perjantai 17. huhtikuuta 2015

Suklaapipareita

Myllyn Paras pyöreiden suklaataikinoiden testailu ja Hopottaminen jatkuu..
Ensimmäisestä taikinasta tein Kinder-kakun ja toisesta tekaisin nyt suklaapipareita.

Tästäkin kampanjasta pidin kovasti; kiitos Myllyn Parhaalle ja Hopottajille!
Taikina ei kuitenkaan ihan ollut minun makuuni. Olisin kaivannut taikinaan enemmän makeutta ja suklaan makua Nyt taikinasta tuli jotenkin mieleen suklaa-proteiinipatukka. Hieman oli myös koostumuksen kanssa ogelmia. Kakussa pohja jäi vuokaan kiinni ja pipareista tuli sitkoisia. 
Taikinaa voisin kyllä suositella henkilölle, joka haluaa helposti paakkelsia kahvipöytään. Ohjeessa käsketään taikinaa tunnin verran sulattaa ja vaikka se kyllä hieman nopeammin sulaakin, niin ei tämä aivan yllätysvieraillekkaan sovellu. :) 

Edellisen kerran pääsin testaamaan Myllyn Parhaiden voitaikinataskuja ja ne olivat todella hyviä ja niitä on kyllä tullut ostettua testailun jälkeenkin (ja löytyy tälläkin hetkellä pakastimesta)!


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa ja voitaikinataskuja

Myy toivottaa lupsakkaa viikonloppua!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...