maanantai 14. lokakuuta 2013

Laastari LähiKlinikka Hopotus

Pääsin Hopottajana mukaan Laastari LähiKlinikka kampanjaan. Saan kampanja-aikana (15.10.2013 - 05.12.2013) käydä yhden maksuttoman käynnin Laastarissa. Laastarin palveluja olen käyttänyt aiemminkin ja olen ollut käynteihin hyvin tyytyväinen!

Laastarissa hoidetaan tavallisimpia sairauksia, kuten flunssaa. Olemme auki pääsääntöisesti 7 päivänä viikossa ja toimimme ilman ajanvaraustaHoitokäynnin hinta on aina 45€, sisältäen pikalaboratorio- ja toimistomaksut sekä reseptit. Rokotekäynnin hinta on 25 €, hinta ei sisällä rokoteaineita. Meille ovat tervetulleita kaikki yli 2-vuotiaat. 

Olen kahdesti käynyt Laastarissa suoraan töiden jälkeen ruuhka-aikana. Jonoa ei ole kuitenkaan ollut, vaan olen päässyt astumaan suoraan klinikalle sisään. Palvelu on ollut ystävällistä ja oireiluni on otettu todesta, tutkittu kunnolla ja todettu hoitoa vaativiksi. Molempien käyntikertojen jälkeen olen käynyt hakemassa viereisestä apteekista atibiotit mukaani. Nopeaa, vaivatonta, helppoa! Työterveydestä olisin saanut käynnit maksutta, mutta aikoja on vaikea saada ja ne ei tutki kunnolla ja ota kokeita; ne joko antavat antibiotitkin varmuuden vuoksi tai jättävät antamatta, kun niille olisikin ollut tarvetta: arvauskeskuksia.

Tätä kampanjan tuomaa etua ajattelin käyttää rokotuskäyntiin. Oma jäykkäkouristusrokotukseni on mennyt umpeen 2009. Normaali rokotuskäyntimaksu maksaisi Laastarissa 25€ + rokotusaineen hinta. Nettisivuilla ei kuitenkaan missään mainita paljonko näiden rokotusaineiden hinnat ovat!! Hopottajana joudun tuon rokotusaineen itse kustantamaan, joten kovin suurta kulua en siitä haluaisi (rokotuksetkin, kun saisin työterveydestä veloituksetta). 

Tuttaville PS.: Saan jaettavaksi alennuskuponkeja Laastariin. Saa kysellä, jos on tarvetta! Laastariklinikat löytyvät Triosta ja Karismasta!
Tähän kampanjaa mahtuisi kyllä vielä osallistujiakin, joten Hopottajiin liittymillä saisi ihan maksuttomankin hoitokerran.

Laastari LähiKlinikka hoitaa:
Allergia
Flunssa
Huuliherpes
Ihon sieni-infektiot
Korvahuuhtelu
Korvakipu
Kurkkukipu
Kynsivallin tulehdus
Poskiontelon oire
Punkinpoisto
Silmätulehdus
Tikinpoisto
Tupakoinnin lopetus - UUTTA
Virtsatien tulehdus (naiset yli 16v.)


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...