lauantai 12. huhtikuuta 2014

Globus kuolaimettomat suitset

Kärkkäisessä törmäsin Globuksen kuolaimettomiin suitsiin (39,90€) ja pakkohan ne oli ostaa, kun sellaisia olen havitellut. Ainakin ensivaikutelmaltaan suitset tuntuivat ihan ok laatuisilta. Puettuani ne Tipan päähän totesin full kokoiset suitset yllättävän pieni kokoisiksi, kun ei Tippa ole edes mikään suuripäinen yksilö. Istuvuuden kanssa oli pientä säätöä, mutta varmaan paranee käytön myötä, nahan notkistuessa.


Tarkoitus oli lähteä maastoilemaan, mutta halusin ensin kokeilla suitsia turvallisesti aitojen sisällä. Ei, en halua käyttää näitä suitsia jatkossa sileällä työskentelyssä. Pystyn ratsastamaan Tipan huomattavasti kevyemmällä kädellä kuolaimien kanssa. Ohjastuntuma tuntui, kuin olisi ollut hevosella kuolaimet, mutta hevonen joka on suustaan vahva. Tamma posotti menemään alakaula edellä ja tuntui kaatuvan mutkissa; ei ollenkaan Tipan tuntuinen! Hevosystävällisempää on Tipan kanssa mennä kentällä kuolaimien kanssa. Maastossa kuolaimettomuus tuntui mukavammalta. Pysähdyttiin naapurin pihaan pitkäksi toviksi jutustelemaan. Oli kiva, kun tamma pystyi nautiskelemaan hänelle tarjotuista herkkuista ilman häiritsevää kuolainta. Nuorella hevosella hampaat vaihtuvat, joten kyllä näitä maastolenkeillä senkin puolesta jatkossakin voimme käyttää. 


Lyhdyt saivat jälleen narsissit koristeiksi. Kukat ovat näin hyvin kissalta turvassa ja helppo nostaa yöksi sisälle pakkaselta turvaa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...