sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Loma oli ja meni..

Kyllä meni kaksi viikoa taas nopeasti! Jos ei sairastelua lasketa, niin loma oli juuri sellainen mitä toivoinkin. Sain levätä, nukkua ja touhuta hevosten kanssa valoisaan aikaan. Paljon jäi kyllä kotihommia tekemättä mitä toivoin, että olisin kerinnyt tehdä. 


Mini kangaskauppa sai anopin virkkaamasta mallitilkusta maton. Myyjä hiirikin on näköjään aloittanut kutomaan jotakin, kun sai kauppaansa kutomapuikkoja.


Myyntitiski sai lisää laatikkoja. Verhoja en kuitenkaan saanut vielä kiinnitettyä paikoilleen, kun en keksinyt sopivia kiinnityskoukkuja. Verhot tein lempparihousuistani, jotka ikävästi repesivät takamuksesta niin, ettei niitä pystynyt enään oikein paikkaamaankaan ruveta. :)


Kisu on jälleen osallistunut askarteluihini innokkaasti varastelemalla/piilottamalla tavaroita.


Olen ollut itselleni lomalla armollinen ja hyvällä omatunnolla loikoillut sohvalla herkkuja mutustellen. Eilen leffoiksi valikoitui Madagascar3 ja Wallander.


Onneksi töihin paluu tapahtuu pehmeästi, kun jo heti seuraavana päivänä saa pitää vapaapäivän!

2 kommenttia :

 1. Mulla on onneks vielä pari päivää vapaata! ☺ Mutta toisaalta kiva palata taas normiarkeen. Seuraavat lomapäivät ovatkin vasta helmi- tai maaliskuussa kun lähdetään Ylitorniossa käymään.
  Mäkin olen nauttinut kun on saanut koiran kanssa touhuta valoisaan aikaan. Yleensä kun on juuri sen valoisan ajan aina töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä työarkea kaipailis. Ei pitäisi valittaa, kun on töitä (ja ihan vakituinen työpaikka onkin), mutta kyllä oli niin vaikea aamulla nousta sängystä ylös. Jotain positiivista: päivä on selvästi jo pidentynyt!! Pari viikkoa sitten, kun pääsin tästä vuorosta (16.30) kotiin, oli ihan pilkkopimeetä, mutta nyt ei vielä ollutkaan!! Pärjäsi jopa ilman pitkiä valoja! JEE! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...