lauantai 3. tammikuuta 2015

Vihreys selätetty

Huh, ei ne lumet kokonaan sulaneet!! Nyt ihanasti mittari näyttää jo yhtä miinus astetta, joten päivällä satanut ohut lumikerros jäi juuri sopivasti jään päälle kitkaksi.


Tippaa tänään juoksutin/ohjasajoin pellolla pitkillä ohjilla. Täydet kymmenen pojoa hevoselle. Tuuli oli ihan mielettömän voimakas ja riepotteli ohjia ihan miten sattuu, mutta hevonen ei ottanut minkään näköisiä ylikierroksia! <3 


Eilinen parturikäynti oli kyllä taas niin mukavan rentouttava tuokio (ja keventi rahapussiakin ihan kivasti). Sain niin ihanan päähieronnan, selkähieronnan (hierovasta tuolista) ja lämpökäsittelyn, että meinasin ihan nukahtaa. Hiuksistanikin lähti hyvin vihreys pois ja näyttävät nyt niin nätin vaaleilta (aito blondi olen). Parturini oli saanut loistavan vinkin Kerastasen jälleenmyyjältä metallien poistoon hiuksista ja testasi sitä nyt minulla. Se pesi pääni puhdistavalla, hilsettä torjuvalla shampookylvyllä; TOIMI! Tätä ainetta oli kyllä kotiinkin ostettava.


Sain myös tänään tehtyä mini kangaskauppani verhot, mutta niitä esittelen huomenna. Nyt siirryn olkkarin sohvalle loikoilemaan, herkuttelemaan juustoilla ja katselemaan leffoja (Madagascar3, Juoppohullun päiväkirja, Wallander)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...