perjantai 20. marraskuuta 2015

Jouluinen Liebster award -tunnustus

Sain toistamiseen Liebster Award -tunnustuksen. Sain tämän Sydämellistä blogin Heskulta -kiitosta siis hänelle! :) Sydämellistä blogista löytyy pienen lapsiperheen kuulumisia, herkullisia leivonnaisia ja ihania kuvia, käykääpäs vierailemassa!

Liebster Award -tunnustuksen ideanahan on saada näkyvyyttä pienille blogeille ja tuoda esiin uusia ja tuoreita blogeja. Haasteen säännöthän ovat seuraavat:
1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinun nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkitä Liebster Award -tunnustuksen saava blogi, jolla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.

1. Mitä toivot tänä vuonna joululahjaksi itsellesi?
Pieni ja näppärä hiustenkuivaaja voisi olla aika kiva saada lahjaksi. Ei nykyisessäkään mitään vikaa ole, mutta on sitä vähän jo teippailtu ja fiksailtu... Vähän se haiskahtaa ja puhaltaa aika kuumaa ilmaa. :D Ja tietenkin toivoin lahjaksi suklaata ja jos vielä vähän saan toivoa, niin olisi ihana saada maisteltua uusia suklaaherkkuja.


2. Joululaulujen top 5
-Heinillä härkien kaukalon ja Maa on kaunis ovat itselleni vähän, kuin keväällä kevätjuhlan suvivirsi. Niitä en halua kuulla soiteltavan pitkin joulua, vaan toivoin ne kuulevani aattoiltana. Ne herättävät vahvat lämpöiset muistot ja tunnelmat lapsuuden joulustani. Nämä julistavat minulle joulurauhan muistojen myötä.
-Walking In The Air kuluu jouluaaton aamuun. Yöpuku päällä. Ensimmäiset kinkun viipaleet aamupalaleivän päällä..
-Joulumaa. Hihii, lauloin tämän ala-asteella joulujuhlassa ja siitä jäi niin kiva tunnelma.
-Tonttujen jouluyö. Tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap. Kukapa ei tämän tahtiin ala tanssahtelemaan. ;) Tämä herättää myös hilpeitä muistoja lapsuuden pikkujouluista, joita vietimme kerrostaloasukkaiden kesken pyöräkellarissa.

Minä 1v 3kk

3. Jouluperinne, josta et luovu
Jouluihin on muodostunut rutiineja ja perinteitä, mutta ei mitään mistä en luopuisi. Kinkkua, imellettyä perunalaatikkoa, porkkanalaatikkoa ja suklaata haluaisin kyllä saada. 

4. Oletko aloittanut jotain uusia, omia jouluperinteitä? Millaisia? 
Jouluaatoyöllä laitamme saunan lämpiämään ja lähdemme käymään hautausmaalla viemässä kynttilät veljilleni ja isovanhemmille. Lämpöisesti pukeutuneena on ihana tallustella hiljaisella hautausmaalla. Kynttilöiden loiste luo oman rauhallisen tunnelmansa. Sytyttelemme vieraiden haudoilta sammuneita kynttilöitä ja laitamme muutaman omankin kynttilän "hiljaisille haudoille." Kotona sitten odottaa lämmin sauna ja kesällä valmistettu ja pakastettu koivuvasta.

5. Varhaisin joulumuistosi
Varhaisimmat muistot liittyy joululahjoihin. Muistan myös pelänneen joulupukkia ja muistan myös senkin, kun tajusin pettyneenä joulupukin olevan tarua, kun tunnistin, että pukkia esittää naapurin setä. :) Tykkäsin myös kovasti äidin joulukirkko koriste-esineestä, jossa oli soittorasia. On se edelleen äidillä aina joulusin esillä, mutta muistan se hyvin pienestä lähtien.

Minä 2v 3kk. Sain lahjaksi vanhempieni tekemän mielettömän hienon ison puisen auton.

6. Mikä on jouluruokasuosikkisi, entä -inhokkisi?
Joulukinkku ja imelletty perunalaatikko on suosikkini. Sienisalaatti aina näyttää hirmuisen hyvältä, mutta en vieläkään ole oikein oppinut siitä pitämään. Silleistä en pidä laisinkaan. 

7. Paras joulusuklaa?
Gheisha ja Toffifee, mutta niitä uusiakin makuja on ihana maistella.. ;) 


8. Erikoisin/tylsin joululahja, jonka olet saanut?
En muista saaneeni varsinaisesti mitään tylsää tai erikoista lahjaa, mutta pienen pettymyksen olen kokenut; toivoin kovasti joululahjaksi muumitaloa, mutta sainkin leikkiompelukoneen. :P

Sohvan takana on silloinen huoneeni; nurkkaus olohuoneessa. ;)

9. Joulu omassa rauhassa vai sukuloiden? 
Joulu on tähän asti mennyt appivanhempien, omien vanhempien, mummoni ja siskon perheen seurassa ja se on ollut aika ihana perinne viettää joulua. :) 

10. Hyasintti, amaryllis vai joulutähti?
Tykkään kaikista nuista kolmesta, mutta ehkä kuitenkin eniten amarylliksestä, koska saan sen parhaiten pysymään hengissä. :)

11. Mitä aiot tehdä joululomalla?
Tiedossa kahden viikon joululoma! Remppahaaveet edelleen mielessä. Hevostellen tulee ainakin aikaa vietettyä rutkasti.


Tällä kertaa en lähetä tunnustusta eteenpäin. Kysymykset olivat kuitenkin niin mukavat, että laitan tämän jouluisena haasteena eteenpäin kaikille. Kopioi postauksesta kyssärit ja muodosta niistä oma joulunodotus postauksesi. ;)

2 kommenttia :

  1. Ihanan jouluperinteen olette aloittaneet! Kivoja vastauksia muutenkin :) Sillit löytyvät omaltakin inhokkilistaltani, muutoin joulupöydästä maistuu kaikki.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...