Mustikkavalkosuklaa hyytelökakku
Pohja:
n. 200 g digestive-keksejä
n. 75 g pullomargariinia
Täyte
1 prk flora vanillakastiketta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 levy pandan valkosuklaata
0,5 dl vettä/mehua
4 liivatelehteä
n. 3 dl mustikoita
Pinnalle:
Wienernougat crush rouhetta, valkosuklaata ja mustikan varpuja
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Hienonna keksit ja sekoita joukkoon margariini. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa vanillakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Sulata valkosuklaa. Keitä vesi/mehu ja lisää joukkoon liivatteet, anna hetki jäähtyä. Sekoita sulanut valkosuklaa ja liivateseos huolellisesti vanillatuorejuustovaahtoon. Sekoita lopuksi mustikat kevyesti vaahdon joukkoon.
Kaada täyte keksiseoksen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin, mutta mielummin seuraavaan päivään.
Koristele juuri ennen tarjoilua Wienernougat rouheella/valkosuklaalla/mustikan varvuilla/mustikoilla..
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti