lauantai 19. heinäkuuta 2014

Takaisin Hennalaan

Viime viikon lauantaina ja sunnuntaina Lahden alueen ratsastusseurat järjesti SRL:än hämeen aluejaoston kanssa Hennalan kasarmin lippukentällä, aluetason esteratsastuskilpailut. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, Päijät-Hämeen keskussairaalan lasten ja nuorten neurologiaan.


Siellähän minäkin olin hommissa kanslia teltassa. Mahtavat puitteet, ihana keli, herkullisia sotkun munkkeja...


Kisoissa oli ihan isojen kisojen tunnelmaa. Nurmikenttä karsi ehkä hieman osallistujia. En viitsi laittaa hepalleni näiden takia nurmihokkeja ja kelitkin ovat olleet kamalia; kuului vähän sieltä täältä.
Kelit muuttuivatkin aivan täydelliseksi tällä pohjalle ja ratsastajilta tuli pohjasta hyvää palautetta. Hevoset liikkuivat hirmuisen hyvin ja kisakenttä oli muutenkin kokonaisuudeltaan aivan ihana! Ihan kateus iski, kun en itse päässyt hepan selkään. 4v Tippa olis ollut hieman liian nuori näihin kisoihin. Kröhöm.. nyt on vielä hyvä puhua hepan nuoren iän piikkiin kisaamattomuuteni, mitähän sitä sitten keksii syyksi, kun hepalla alkaa olemaan ihan ikääkin.. ;)


Seuran omissa kisoissa nähtiin pari viikkoa sitten Tuukka Temonen ratsailla, niin nyt olikin Olgan vuoro.


Joukkue nimeltä Meiän joukkue 1 voitti lauantaina joukkuemestaruuden. Hyvä Jutta, Vappu, Juho ja Anna!


Palkinnot olivat kyllä hienot!


Lauantai-ilta päättyi Upseerikerholla iltajuhlaan ja kohottamalla hevosen malja.


Hennalassa on pidetty avoimia kansallisia kilpailuja vielä 1970-luvun loppupuolella. Nyt varuskuntaa ollaan lakauttamassa tämän vuoden sisällä, joten vielä kerran haluttiin herättää henkiin kisatunnelmaa näillä puitteilla ja siinä kisajärkkääjät onnistuivat kyllä hienosti!


Maanantai-iltakin jatkui mukavissa merkeissä. Lenkkeiltiin ponin kanssa siskoni luokse ja vastaan meitä pyöräili kummipoikani, joka ratsastikin ilman suostutteluja Myyllä loppumatkan. Ihana kummipoikani valmisti meille myös nätit kesädrinksut; huomio sokerikuorrutus lasin reunassa. :)


Pakko vielä hehkuttaa, että on mulla varsin näppärä kumityttökin, joka kävi muutama viikko sitten meillä kyläilemässä. Niin hienosti laittoi Myyn ratsastuskuntoon ja ratsasteli ihan itsekseen ilman taluttajaa. Otti jopa ravipätkiä! Eikä ole tyttö montaa kertaa ollut hevosen selässä.. ;) Harmi, kun asustaa kovin kaukana..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...