torstai 31. heinäkuuta 2014

Päivä Heinolassa

 

Heinolan Lintutarhalla minut hurmasi tänään celebecinkakadu Otto Poika.Lintutalo on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen kohde, jos suinkin niillä kulmilla liikkuu. Harvinaista vielä sekin, että kävijöiltä ei peritä sisäänpääsy maksuja. Mutta toki seinässä olevaan pöllö lippaaseen, saa lahjoituksiakin tipauttaa.


Siltasaaressa on ihana kahvila nimeltä Cafe Kailas.


Kahvit ja leivokset pääsi nauttimaan tunnelmallisessa paviljongissa. 
Satamasta löytyi kaksi valtavan suurta Tsaarinpoppelia.


Tänä kesänä Heinolan kesäteatterissa on pyörinyt näytelmä nimeltä Ilmasta rahaa. Kyllä ne ammattilaiset vaan osaa hommansa! Odotin juonen leviävän käsiin, mutta kyllä ne saivat sen kasassa pidettyä. Juoneen alkoi tulemaan niin paljon hahmoja ja käänteitä, että pelkäsin putoavani kärryiltä, mutta niin ei käynyt. Kotimatkalla kävimme syömässä Pika Kievarissa. Paikka on kovin suosittu ja jonotusajat voivat venyä pitkiksi, mutta nyt saimme ruoat hyvin nopeasti.


Tällä kertaa tilasin kanahampurilaisaterian. Se oli kyllä pienoinen pettymys; currykastike oli makuuni hieman liian tuju, kun taas itse kana ei oikein maistunut miltään. Olisi pitänyt pitäytyä perinteisessä jauhelihapihvi hampurilaisessa; se on hyvää.

2 kommenttia :

  1. Mahdetaanko asua samalla seudulla? Meidän koti on tässä Lahden kyljessä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammikuusta lähtien Lahtelaisia ollaan, elli Villähteellä asustellaan. ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...