lauantai 2. elokuuta 2014

Melko ahkera lomalainen

Torstaina viettelin siivouspäivää. Sain jopa ikkunatkin pestyä; hip hei! Illalla hepsut saivat hyvät liikutukset pellolla. Ponin kanssa kärryajelin ja Tirpan kanssa vähän jumppailtiin. Hypättiin me Tipan kanssa pellolle raahatun 20cm koivurungonkin ylitse. Tamma näki esteen ainakin metrin korkuisena, joten tuli vähän tehtyä ilmavampi pomppu. Onneksi olin varautnut isompaakin ylitykseen, joten loppujen lopuksi hyppy oli oikein hyvä. Ihana Tirppa. <3 
Heppojen kesä on mennyt säännöllisen epäsäännöllisessä liikutuksessa. Tipan olen antanut hyvällä omatunnolla ottaa vähän rennommin, mutta täysin vapaata viikkoa sekään ei ole saanut. Nyt ollaan taas aloitettu hieman aktiivisempi liikutus; eli noin 3-4 päivänä ratsastelua, kerta viikkoon juoksutusta ja kävelylenkkejä taluttaen. 
Myyn liikutusta ovat rajoittaneet ötökät. Kärryajelut ovat onnistuneet vain pellolla ja sit ollaan tehty taluttaen lenkkejä "ihmisten ilmoilla", jossa ötököitä on vähemmän ja poni pysyy tyytyväisenä. 


Hyvä ystäväni muutti miltein naapuriimme ja hän kävi meillä torstaina kyläilemässä. Hyvä syy oli siis siivouksen lomassa tekaista mustikkapiirakka. Ohje löytyy tästä.


Perjantai meni kirjaimellisesti aamusta iltaan (klo. 7.00-20.00)  talkoillessa tuntiratsastajien mestaruuskilpailuissa. Toimin kanslistin tätinä, vähän myös kanttiinin puolella häärin ja kävin mä myös tulospalvelun puolella pyörähtämässä. Kisat eivät olleet oman seuran järkkäämät, eikä oman tallin tiloissa, joten hieman olisi pitänyt ensin perehtyä tiloihin ja "tapohin" ensin, niin olisi ollut helpompi vastailla kisaajilta tulleisiin kysymyksiin. Onneksi Super-Marja pyöri kanslian lähettyvillä, niin hän pelasteli tilanteita. Kokonaisuutena kiva päivä. 
Keskiviikkona mulle soitettiin nuorten auttavasta puhelimesta, että olisinko halunnut tehdä rahalahjoituksen. Lahjoitusta en tehnyt, mutta toivottavasti tuolla päivän talkootyöllä edistin edes hitusen nuorten hyvinvointia ja yritin ettei auttavaan puhelimeen tulisi asiakkaita. 


Olihan perjantaina tuntsareissa kisailemassa omaltakin ratsastuskoululta ratsukko. Ruuna Jetti. Jetti on ainut heppa jolla olen metrin riman ylittänyt. Se on myös heppa, joka vei sormenpääni pois paikoiltaan, kun hän päätti olla hyppämättä estettä ja mä lensin ihan itsekseni esteen ylitse, roikkumalla kuitenkin tiukasti ohjissa kiinni. Vasemman keskisormeni pää osoitti ennen vahvasti vasemmalle, mutta tippumisen ansiosta sormi on nyt suora. ;) Kyllä se sormi aina välillä edelleenkin muistuttaa tapahtuneesta vihlaisemalla, enhän mä sitä tietenkään käynyt lääkärille näyttämässä. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...