sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kasvimaalaatikkoni

Vanhasta kasvimaasta kaivettiin kuohkea multa talteen. Jäljelle jäi vain mansikkamaa, joka saa siirron vasta syksyllä. Oli jo ihan pakko raahata uudet kasvimaalaatikot paikanpäälle, vaikka pohjan kanssa onkin vielä tekemistä. Ne näyttävät nyt vain tuolleen heitettynäkin jo todella kivalta. Laatikot on tehty kyllästetystä puusta, mutta niihin tulee muovit sisälle.


Hirmuinen hinku olisi päästä tuota projektia jatkamaan, mutta huomenna on myöhäisempi työvuoro ja sitten pitäisi tulla sadepäiviä. Voi kunpa sääennusteet eivät tälläkään kertaa pitäisi paikkansa. 

Siirretyt raparperit on lähtenyt hyvin kasvuun

Lähdin Hopottajana mukaan Rasilaisen hapankaali erikoiskampanjaan. Valmistin kaalista lisukehöysteen jota jäi yli, joten lopusta syntyi hapankaalipizzoja. Perunarieskan päälle on levitetty hapankaalihöystöä, paahdettua sipulia, juustoraastetta ja auringonkukansiemeniä ja sitten uuniin 225 asteeseen noin kymmeneksi minuutiksi. Nam. 


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja ja suklaataikinoita.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...