lauantai 2. toukokuuta 2015

Kisun kanssa kyläilemässä

Plääh, tänään on ollut ihan kökkö keli. Alettiin purkamaan hevosten talvitarhasta lankoja pois, aikeena tehdä kesälaidun, mutta alkoikin satamaan vettä. Vettä onkin sitten siitä lähtien tauotta sadellut..
Kävin eilen ostamassa paikallisesta kahvila-konditoriasta munkkeja, mutta ne tuottivat vain pettymystä; mauttomia ja kuivia. Isäntä sitten tänään tekaisi itse rinkulamunkit Kinuskikissan Vappumunkit ohjeella ja ne kyllä maistuivat hirmuisen hyviltä!


Vappu-päivä meni seuramme järkkäämissä esteratsastuskilpailuissa tulospalvelussa talkoillen. Oli kyllä jälleen oikein kivat kisat. Kotiin päästyäni Kisu tuli juuri sopivasti rapuille näyttäytymään, joten nappasin sen mukanani sisälle. Lähdettiin siitä sitten käymään anoppilassa iltakahvilla ja kröhöm, Kisukin lähti omassa kantokopassaan mukaamme. Appiukko on jo kuudetta viikkoa joutunut pysyttelemään kotosalla; autoa hän ei ole saanut ajaa, eikä edes istua kyydissä. Kisun vierailu oli heille erityisen mieluisa yllätys. Katti sai jopa maata pöydällä, kun kahvittelimme.   


Sää oli eilen illalla niin miellyttävä, että heitin vielä Myylle kärryt perään ja käytiin tekemässä miltein parin tunnin kärrylenkki omaan metsään. Rakastan tuota nurmipohjaista metsätien pätkää. Siihen kyllä saisi tehtyä huissin kivoja maastoesteitä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...