lauantai 26. heinäkuuta 2014

Ei voi muuta, kuin hymyillä

Viidentoista minutin työmatkallani on aivan ihanat maisemat; on järveä, peltoja, heppoja laiduntamassa, kartanon tammipuurivistö.. Tie on mutkitteleva ja kapea, mutta asfaltoitu ja hyvässä kunnossa myös talvisin. Nyt mun ei tarvitse sitä väliä kuitenkaan neljään viikkoon ravata; loma alkoi! Tänään piti kuitenkin sen verran tiellä käydä pyörähtämässä, että hevosemme pääsivät vilvoittelemaan. 
Kyllä oli kivaa! Traileriin lastaukset sujuivat hyvin; vain kerran molemmissa päissä Tippa pakitti kopista ulos. Hepat tuntuivat tykkäävän, kun pääsivät yhdessä reissaamaan. Käyttäytyivät todella hienosti. 


Luottoponi Myy on kyllä mahtava opetuskaveri nuorelle Tipalle. Tippa marssi Myyn perässä veteen hirmuisen rohkeasti ja alkuun ihan tohkeissaan kuopi ja leikki veden kanssa. Hyvin päättäväisenä se myös marssi syvemmälle ja olisi varmaan lähtenyt ihan uimaankin, jos vain selässä olijana olisin uskaltanut antaa sen mennä. Meillä oli kuitenkin satula selässä ja rannalla muutamia ihmisiä, joten otin varman päälle ja päädyttin pitämään jalat pohjassa. 


Myy kyllä kävi siskoni kanssa tekemässä pienet uimalenkit. 


Tänään on kyllä ollut hymy korvissa koko päivän; loma alkoi ja mahtava kesäkeli +33 astetta!  
Lomalla haluaisin laiskotella, pestä/kalkita tallia, mökkeillä, käydä kesäteatterissa ja Ikeassa ja vierailla kummitytön luona. Varmaa on ainakin minireissu Visbyhyn. 

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä...! <3 Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia :

 1. Oikein mukavaa lomaa!!! Minullakin se 1,5 viikon kuluttua alkaa!
  Ja ihanaa reissua Visbyyn!! Se on kyllä niin kaunis kaupunki! Toivon taas ensi keväänä pääseväni sinne.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennusteiden mukaan nää helteet hellii vielä syyskuun puolellakin, joten nyt ei enää yhtään harmita, kun loma alkoi vasta nyt. Eli nautitaan me näistä keleistä, kun muut paiskii hommia. Puoltoista viikkoa menee (töissä) nopeasti. :D Sun sivuilta kävinkin pongailemassa Visbyyssä käymisen arvoisia kohteita; hymm ainakin siellä karkkikaupassa haluan vierailla ja sen yhteydessä olevassa kahvilassa. :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...