sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Air Wick tunnelmointia Buzzadorina

Tällä kertaa pääsin Buzzadorina testaamaan Air Wick:in väriä vaihtavia tuoksukynttilöitä.


Buzzador paketti piti sisällään neljä kynttilää, joista kaksi voi antaa ystävien kokeiltavaksi.
Tuoksuina oli Air Wick Black Edition - Apple & Cinnamon ja Air Wick - Silhouettes Golden Winter Wood. Minun kaksi kynttilääni menevät anopilleni. Hän oli näihin tykästynyt, kun oli ystävänsä luona tällaisen nähnyt.


Lauantain saunailtana kylpyhuonetta valaisi vain uudet Kärkkäisestä ostetut rottinki valopallosarja, valosarja lyhdyssä, sekä Air Wick - Silhouettes Golden Winter Wood kynttilä (näissä kuvissa on myös apuvaloa käytetty, surkean kamerani takia).


Tunnelma oli mukavan rauhallinen ja sopivan hämyisä.


Air Wickin väria vaihtava ominaisuus toimii paristoilla ja syttyy samantien, kun sytyttää sydämen liekkiin ja sammuu, kun sydämen sammuttaa.  


Golden Winter Wood:in tuoksu tuntuu pakettia nuuhkiessa voimakkaalta, mutta on käytössä paljon miedompi. Tuoksu on hieman teennäinen, mutta ihan miellyttävä. En kuitenkaan suosittelisi kynttilää hajuherkille esim. mikreenistä kärsiville.  


Saunaillan kruunasi kiusmakkara, joka oli höystetty valkosipulilla ja juustolla. Vaikka en ole mikään makkaran suuri ystävä, tämä oli kyllä hyvää (Kivikylän löylylenkki)! 


Vielä jäi Air Wick Black Edition - Apple & Cinnamon kokeiltavaksi.

Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin mukaan, joissa saa ilmaiseksi tuotteitta testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Buzzador perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan. Tuotteista tulee kertoa oma rehellinen mielipide ja jakaa kokemuksia tuotteista myös eteenpäin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...