sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Mansikoita, mansikoita, mansikoita

Mansikan taimia alkaa kohta pursuamaan korvistakin.. Mutta, nyt on vihdoin vanha mansikkamaa tyhjennetty kokonaan! Enhän mä raaskinut taimia poiskaan heittää, joten otin ne hyötykäyttöön.. 


Hevosten tarhaa reunustaa rivi tarha-alpia, mutta myös kaistale rikkaruohoja. Näistä mansikan taimista tulikin nyt sitten maanpeitekasveja ja täytin koko rikkaruoho kaistaleen niillä. Plussaa, jos alkavat satoa tuottamaan, mutta pääasia, että saavat vapaasti villiintyä ja estää rikkaruohoja. ;) Taas köyhän rahat säästyivät, kun ei tarvitse erikseen alkaa maanpeitekasveja ostelemaan. :) Olen tuohon sammalleimua haaveillut, mutta pikkuruiset taimet ovat olleet niin hintavia, etten ole raaskinut niitä ostaa.


Vanhan mansikkamaan kohta tasoitetaan, siitä on katkottu päältä omppupuun oksia. Siihen tulee katekangas, soraa, tiililaatotus saa jatketta, sokkeli ja lopulta uusi kasvihuone.


Hapankaalia ja keittokinkkusuikaleita.

Eilen meillä syötiin nyt toistamiseen Rasilaisen Hapankaalista velmistettuja Hapankaali-kinkkupalleroita. Ohje löytyy tästä. Tällä kertaa lisäsin joukkoon haudutettua punasipulia, valkosipulia ja juustoraastetta. Nam; nämä on niin hyviä!


Palleroiden kanssa herkuteltiin fetaperunasalaatilla. Loistava yhdistelmä! Vielä olisi viikko Hopottajiena Rasilaisen Hapankaalin syyskampanjaa jäljellä, mutta nyt alkaa tuntumaan, että mun hapankaalikokkailut oli tässä. :D Porkkanasalaattia on vielä, joten siitä pitää vielä jotain kehitellä..


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja, suklaataikinoita ja kylpyhuoneen pesusettiä. Vastailen myös mielelläni askarruttaviin kysymyksiin, koskien hopottamista.Plussakelien ansioista hevoset ovat saaneet vieläkin viettää aikaa laiduntaen. <3 Eihän siellä ole enää juurikaan syötävää, mutta rutkasti tilaa liikuskella ja virikkeellistä heinän närppimistä.


Argg, kasvulavan hallaharso ei kestänytkään Kisun painoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...