lauantai 31. lokakuuta 2015

Seminaaripäivät Tampereella

Torstai aamu alkoi aikaisella herätyksellä ja junamatkalla Tampereelle, josta linkulla Holiday clubille työseminaariin. Junassa oli sähköongelmia, mutta perille päästiin.
Aulatilassa meille oli varattuna herkkullisia sämpylöitä, jugurttia, hedelmiä, kahvia ja teetä. Ihan siis mukava aamun aloitus. :)


Seminaarin teema oli VOO, eli Vastuuta Ottamalla Opit projekti, jossa olen ollut mukana. Projekti on käsitellyt opiskelijoiden ohjaamista ja heille enemmän vastuuta antamista, sekä interprofessional learning mahdollisuuksia; eli opiskelijalla yksi tai useampi saman alan opiskelija työparina/tukena harjoittelujaksolla. Tälläkin hetkellä minulla on Voo-opiskelija.

Aamupäivän ensimmäinen luento oli harmillisesti englanniksi. Aihe käsitteli hollannin menetelmää ohjata opiskelijoita. Valitettavasti kielitaitoni on niin onneton, että en ymmärtänyt tästä juuri ollenkaan.
Lounaan jälkeen saimme kuulla ruotsissa työskentelevän suomalaisen luennon, kuinka heillä sairaaloissa eri alojen opiskelijat hoitavat osastoja keskenään, sekä mitä mieltä opiskelijat ovat olleet projektista.


Tampereen kylpylän Holiday clubin ruokatarjonta oli erittäin hyvää! Eipä juuri hotellihuonettakaan tarvinut moittia. Yhden hengen huoneen varasin, mutta sainkin ihan tilavan huoneen. Patja oli kovin kova, joten sängyn molemmat puolet tuli testattua ja toinen puoli olikin pehmeämpi. ;)


Ennen illallista oli muutama tunti aikaa. Moni suuntasi kylpylään, mutta mäpä googletin reitin Tallipihalle ja hipsin siellä käväisemään. Poikkeuksellisesti putiikit oli kahdeksaan asti auki, mutta aika oli niin tiukilla, että kerkesin käymään vain suklaapuodissa ja valjashuoneessa. Teki ihan hyvää käydä kävelemässä ja ulkoilemassa.


Yhteisellä illallisella esiintyi Taikuri Janne Raudaskoski.


Perjantai aamu alkoi tuhdilla aamupalalla ja workshopeilla. Keskustelut olivat todella hyviä, innostavia ja mielenkiintoisia, mutta aika loppui aivan kesken.
Lounaan jälkeen meille vielä esiteltiin uusi alkava projekti ja päivä päättyi musiikkiesitykseen ja kahvitteluun.


Pienet yhdentoista tunnin yöunet. Aamukahvin kanssa tallipihan herkullisia suklaakonvehteja. Oma koti. <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...