tiistai 12. tammikuuta 2016

Kotiutumis kuulumisia

Kotiuduin sairaalasta perjantaina. Päivät ovat tässä menneet kotoa käsin asioita hoidellen ja sohvalla makoillen, jalka kohti kattoa. Sairaalassa jalkani leikattiin vielä toisen kerran, jolloin siitä poistettiin raudat ja laitettiin sisäpuolelle uutta rautaa tilalle. Kysessähän on siis vaikea-asteinen sääriluun murtuma, josta toipuminen tulee viemään aikaa. En saa varata jalalle painoa 10-12 viikkoon ja sairasloma on päivätty 5.4 asti.


Kisu-misu on ollut ihan hurmaava hoitaja <3. Heppoja pääsin tapaamaan vasta eilen ensimmäisen kerra. Sniif, on mulla ollut niitä hirveä ikävä <3. Lakkaispa jalan turvotukset, niin pääsisin enemmänkin niitä pussailemaan ja rapsuttelemaan. 19.1 on varattu tikkien poisto ja kipsin uusiminen, mutta voi olla, että joudun menemään jo aikaisemmin. Jalka turpoaa alas ollessa edelleen, mutta yleinen turvotus on laskenut niin paljon, että kipsi alkaa jäämään löysäksi. 


Isäntä tekaisi minulle ihanan ja herkullisen Parane Pian Pätkiskakun <3.Sukulaisia ja ystäviä kävi sairaalassakin ilahduttamassa ja tuomassa parane pian tuliaisia. Kaikki tuliaiset ei mahtuneet edes kuviin. :)


Nyt lukijat, alkakaapas tekin Hopottamaan! 

Suraavaksi olisi alkamassa Myllyn Parhaan pannukakkujauhojen testaus ja paikkoja olisi vielä vapaana!


Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;). Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja, suklaataikinoita ja kylpyhuoneen pesusettiä.

Tähän kampanjaan osallistuville lähetetään postitse seteli, jolla tulee itse noutaa kaupasta kaksi pussia pannukakkujauhoja ja valmistaa niistä sekä suolainen, että makea leivos. Kampanjassa sitoutuu ainoastaan jättämään tuotteesta helpon loppupalautteen. Kampanjan aikana on myöskin luvassa jonkinlainen kuvakilpailu, mihin voi myös osallistua. 
Loppuvuonna postailin paljon juttuja Hopottajana hapankaali kokkailuistani. Osallistuin resepteillä kampanjan kilpailuun ja yllätykenä Porkkanaiset hapankaalirieskojen ohjeella voitin 100€ K-ryhmän lahjakortin. ;)
Toki Myllyn Paras pannukakkukampanjassa Hopottamistakin toivotaan, että kertoisi tuotteesta rehellisen oman mielipiteensä muillekkin, eli esim. kertoo facebookissa, blogissa tai instassa kavereilleen testanneen tuotetta Hopottajana ja kertoo mitä on valmistanut ja mitä piti tuotteesta ja tekee siitä pienen raportin Hopottajien sivuilla. Ei siis vaikeaa, mutta hauskaa!

3 kommenttia :

 1. *huoh* kuinka pitkä sairasloma edessä!! Tsemppiä sinne!!Onneksi sulla on ihana Kisu hoitajana!! ♥ Ja ihanan kakunkin olet saanut, puhumattakaan noista muista saamistasi tuliaisista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, pitkä on saikku, eikä välttämättä edes riitä! Kun lakkkaisi sykkivä turvotus, jalan ollessa alas päin, niin sit kykenisi istumaan enempi. Sen jälkeen mähän pääsen oikein kunnolla näpertämään nukkekotijuttuja, jolle ei vaan ole aikaa meinannut löytyä. <3 Totuttelua tää olotila vaatii, kun on tottunut liikkumaan ja koko ajan tekemään jotakin. Himoitsen niin jo jopa heppojen kakkapalleroiden siivoamista. Keppien kanssa liikkuminen tai vain toisen jalan varassa seisominen on yllättävän raskasta ja pyörätuolin renkaat jäätyy ja sen kanssa jää jumiin joka paikkaan.:D Mut tänä aamuna jalka on jo tuntunut hieman paremmalta,liikkueassa varpaat ei enää ole turvonnut! Kipsi on ainut mikä aiheuttaa jalkaan vähän särkyä, mutta muuten onneksi aika hyvän tuntuinen koipeliini. :D

   Poista
  2. Kaks kertaa kisu on aiheuttanut sydämen tykytyksiä hyökkäämällä maatessani kipsin kimppuun leikkisästi, mut onneksi kipsi on jäykkää tekoa. :,D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...