lauantai 17. toukokuuta 2014

Apetit kukkakaali-parsakaaligratiini hopotus

Pääsin hopottajana mukaan Apetit uunivalmiit gratiinit kampanjaan.



Tänään oli loistava keli grillaamiseen. Kampanja-aika lähentelee loppua, joten päätimme kokeilla kukkakaali-parsakaali gratiinia valmistaa muurikalla. Gratiinia on höytetty keitetyillä perunoilla, maustamattomilla broilerin suikaleilla, sipulilla, valkosipulilla, ruohosipulilla, mustapippurilla ja miedolla chilikastikkeella. 
Epäilimme, että tuote palaisi pohjaan, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Gratiinin valmistaminen onnistui todellakin loistavasti muurikalla ja lopputulos oli todella hyvää! Voin lämpöisesti suositella kokeilemaan Apetiti gratiineja!



Perinteinen kukkakaaligratiini on saanut lisäväriä ja -makua parsakaalista. Sekoita mukaan erilaisia juustoja ja saat maukkaan liharuoan lisukkeen. Tuote on vähälaktoosinen, gluteeniton, kananmunaton, kuitupitoinen ja proteiinipitoinen.
Ainekset: Kukkakaali 43 %, parsakaali 20 %, vähälaktoosinen kuohukerma, vesi, sulatejuusto (juusto, vesi, maitorasva), riisitärkkelys, suola, sokeri, muskottipähkinä, mustapippuri, valkosipuli. Suolapitoisuus 0,9 %.
Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...