maanantai 12. toukokuuta 2014

Kinuskinen hyytelökakku


Pohja:
n. 200 g digestive-keksejä
n. 75 g pullomargariinia

Täyte
1 prk flora vanillakastiketta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk kondensoitua maitoa (valmiiksi keitettyä tai ei keitettyä)
Jos käytät ei keitettyä kondensoitua maitoa, keitä maitoa tölkin kera muutama tunti huonossa kattilassa, jolloin siitä valmistuu kinuskia. Huonossa kattilassa siksi, että vaikka etiketti irtoaa sangen nopeasti kiehuvassa vedessä jää tölkkiin liimaa, joka liukenee kattilan reunoille ja sitä on vaikea saada puhtaaksi.
0,5 dl vettä/tuoremehua
4 liivatelehteä

Pinnalle:
Wienernougat crush rouhetta

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Hienonna keksit ja sekoita joukkoon margariini. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa vanillakastike kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa sähkövatkaimella joukkoon tuorejuusto ja kinuskinen kondensoitu maito. Keitä vesi/tuoremehu ja lisää joukkoon livatteet, anna hetki jäähtyä. 
Lisää liivateseos huolellisesti sekoittaen vanillakinuskivaahtoon. 
Kaada täyte keksiseoksen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin, mutta mielummin seuraavaan päivään. 

Koristele juuri ennen tarjoilua Wienernougar rouheella.



Mango otti oikein spurtin kasvussaan päästyään pintaan.

4 kommenttia :

  1. Onpas herkullisen näköinen kakku, täytyykin pistää ohje visusti talteen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan; helppo, nopea ja tosi hyvän makuinen kakku. :P

      Poista
  2. ai miten ihanan herkullisen kuulonen kakku. nami nami nami..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mums mums, tänään tuli tehtyä ja syötyä isännän synttäreiden johdosta jo toinen samanlainen kakku perään. :) Onnistunut omasta päästä tekaistu resepti!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...