sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Laitumen tekoa ja taimien istuttamista

Tällaisia kelejä on kaivattu! Aurinkoa ja lämpöä! Aamupäivä ja päivä meni laitumen teossa. Onnistuin samalla jo niskanikin polttamaan. Totuttelulaidun olikin jo aivan koluttu; kuvastakin näkee selkeän rajan.


Kyllä hepat taas nauttivat, kun pääsivät herkkujen kimppuun. Ötökät aiheuttivat Tipalle muutamat juoksuspurtit hiekkatarhan puolelle, mutta eihän nyt liian täydellistä voikkaan olla. ;)


Kriikunapuu kukkii.


Nipin napin kerittiin tänään Askoon matto ostoksille. Muorin huoneen remontti on jo jonkin aikaa ollut valmis, mutta jäänyt ilman sisustustamista. Huomenna ajattelin kertoa siitä lisää. 
Kerittiin myös pyörähtää Terrassa, josta sain ostettua kesvihuoneeseen pihvitomaatin- ja paprikantaimen. Nyt alkaakin kasvihuone olemaan jo aika täysi. 


Oikealla kasvaa: kasvihuonekurkkua, basilikaa, salaattia, paprikaa, päärynämeloneja ja mini-kasvihuonekurkkuja.


Oikealla ja edessä kasvaa; kirsikkatomaatteja, runkotomaatteja, pihvitomaatteja ja mini-kasvihuonekurkkuja. Samettikukkaset ovat vain odottamassa ulos pääsyä ja varmempia kelejä. 


Hyllykössä on kasvamassa kuukausimansikan taimia, sekä ulos kurpitsan- ja avomaankurkun taimet.

2 kommenttia :

  1. Ihanalta näyttää sinu kasvihuoneessasi! Samettikukatkin ovat jo oikein komeita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnön, samettikukat eivät ole oma kasvattamiani. Robbarista ostin, kun halavalla sain. :D Ulos en uskalla vielä laittaa, ettei kylmyys niitä veisi. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...