sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Valmis vanhan muorin huone

Vanhan muorin huoneen remontti on ollut jo jonkin aikaa valmis, mutta huone on ollut tyhjillään siitä asti. Mikäs onkaan parempi ilma tehdä sisätöitä, kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämpömittari näyttää plus 25 astetta. ;) Mutta, kun sisustus-inspis iski ja kerrankin mihinkään ei ole ollut kiirettä. Tippa viettelee lomaviikkoa ja aamulla pesin Myyn ja heitin sen kanssa kuivatuslenkin jalkasin.
Huoneen lopputulokseen olen hyvin tyytyväinen. Verhot, roskis, sängynpeitto, työtuoli, tv.. ja jotain pientä vielä uupuu. Tähän asti huoneessa on uutta vain matot ja Hemnes vuodesohva, mutta muut kalusteet ja esineet ovat haalittu ympäri taloa. Sisustus on myös toteutettu vanhan muorin muistoa kunnioittaen.

Tältä huoneessa näytti ennen remonttia:


Remontin jälkeen:


Mun askarttelukomero. <3

2 kommenttia :

  1. Vautsi! Siitä tuli kyllä hieno! Ja on kyllä kiva tuo askartelukomero! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvittelin huoneesta tulevan nuilla kalusteilla aivan eri näköinen, mutta yllätyin lopputuloksesta positiivisesti. :D Komeron pöytä näyttää kuvassa kovin pieneltä, mutta kyllä siinä tilaa on; ensimmäiset kortti askartelut olen sinne levittänyt. :P Isossa vanhassa kappissa on valtavasti tilaa mun askartelumatskuille ja ruokapöytäkin tuo vielä työtasoa.. Tykkään. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...