sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tolu testissä vol. 3

Tänään on Tolun testauksen viimeinen raportointi päivä.
Aiemmat postaukset näet tolun testirymä tunnisteesta.


Lähtökohtana oli se, että olemme olleet vannoutuneita sitruuna fairyn käyttäjiä. Pääsimme testaamaan olisiko näistä käyttämällemme tuotteelle kilpailijaa.
Näitä tiskiaineita on tullutkin nyt testailtua niin paljon, että kädet ovat aivan kuivana ja yksi sormen väli miltein auki. En tykkää käyttää tiskatessa hanskoja, mutta näköjään se olisi ihan hyvä juttu, jos paljon tiskailee käsin. Kyllähän pulloissa on ihan mainintakin ihoaa ärsyttävästä vaikutuksesta (sekä vakavan silmävaurion vaara), että ihan omaa tyhmyttäni nyt kärsin seurauksista.

Pullon korkki sai isännältä ja muutamalta työkaverilta huonoa palautetta hankalasta käytettävyydestä. Vaikea avata ja pesuainetta meinaa tulla liikaa.


Tiskattavana on ollut leivontakippoja, eväsrasioita, kattiloita, vuokia...


Löysin töistä pukukaapistani muutaman viikon kadoksissa olleen salaattikipon. Kyllä homekerroksen päälleen saanut rasia puhdistui Tolu voimageelillä, mutta varmuuden vuoksi käytin sen vielä tiskikoneen kautta.


Moccamasterin kahvipannuun oli vähän päässyt lika pinttymään. Tolun sininen voimageeli teki tässä tapauksessa melko hyvää jälkeä!


Myös kynttiläkipot puhdistuivat hyvin steariinista.


Ruoka oli hyvää ja jäljelle jäi vain sotkut. Lautaset, lasit ja aterimet tiskasi tiskikone. Vuoat ja kattilan Tolu käsitiskiaine ja puhdasta tuli.


Uuniomenapaistos kuuluu syksyyn. Me herkuttelimme paistosta iltapalana ja jätimme tiskit seuraavan päivän riesaksi. Puhdasta jälkeä tuli.


Yhteenveto testauksesta
Vihreän voimageelin tuoksu oli miellyttävä, mutta sinisestä en pitänyt laisinkaan.
Etenkin vihreää voimageeliä lorahti helposti liikaa, joten voisin kuvitella pullollisen kuluvan melko nopeasti (pikkupullo Fairya kestää meillä n. puolisen vuotta). 
Etenkin sininen voimageeli tuntui irrottavan lian hyvin, mutta ei se kuitenkaan mitään aivan mullistavaa saanut aikaiseksi. 
Näillä perusteilla voisin harkita ostaa kokeiltavakseni myös punaista greipin ja kirsikan tuoksuista Tolun voimageeliä. 
On tämä selkeästi laatumerkki, mutta päihittääkö nämä Fairyn en osaa sitä vielä sanoa. Täytyy ottaa Fairy taas takaisin välissä käyttöön ja tehdä vielä tarkempia vertailuja.

Kiitoksia Tolulle päästyäni testiryhmään mukaan!

2 kommenttia :

  1. Käytin eka kertaa,kun pestiin yhen talon nokivahinkoja ja oli aivan ylivoimainen!!!Ikkunoistaki irrotti noen helposti,mutta hirveesti vaahtoaa.en ole noita muita tuoksuja nähny täällä kuin sinisen. Talon isäntä harjas nokiset matot ja huuhteli sitten painepesurilla,puhdasta tuli!!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...