sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Minimarkkinat ja yksiö roombox

Kävimme eilen jälleen Lahden miniatyyrimarkkinoilla. Siellä oli taas vaikka mitä ihanaa!  Tekeleiden hinnatkin pyöri vain  kymmenissiä senteissä. Olen päättänyt, että teen omaan nukkekotiini kaiken itse, mitä vain suinkin pystyn tekemään, joten ostin vain kaksi nippua puutikkuja. :D Ideoita sain kyllä paljon! Bongasin sieltä myös julkkiksia; Toni Virtanen oli vaimonsa Jannika B:n kanssa hipelöimässä mini-ihanuuksia.

Lisäksi messuilla oli esillä Päijät-hämeen nukkekotiharrastajien yksiö-kilpailun työt ja niiden palkintojenjako. Äitini tekemä työ sijoittui neljänneksi. Tehtävä oli haastava, koska työ piti toteuttaa 1:12 mittakaavassa ja sen piti mahtua A4 papereiden laatikkoon. Lisäksi työstä piti löytyä asukas, vessa, vesiposti, keittokomero ja huone. Hieman on olleet omatkin näppini tekeleessä mukana, kuten sängyllä loikoileva kisuli on huovuttamani. ;)
Muutama yksiön tekovaihe kuva.Kasvihuoneeni tuotti ensimmäisen mansikan! 

2 kommenttia :

  1. Nostan kyllä hattua niille jotka noiden upeiden tekeleiden kimpussa jaksavat ahertaa!! Itsellä ei pinna kestäisi. En tykkää yhtään askartelusta. Kateellisena aina katselen kun muut askartelevat ja tekevät kaikkia hienouksia, mutta oma kärsivällisyys ei riitä siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkäisin näperrellä. Mitä pienempää sitä ihanampaa, mutta tuo on niin aikaa vievää! Työkaverit naureskelee, kun mä jo haaveilen eläkkeelle pääsystä (olen toiseksi nuorin työntekijä), jotta olis aikaa puuhailla mitä lystää. :D Hevoset lohkaisevat vapaa-ajastani kyllä ison osan. Tänään poikkeuksellisesti molemmilla hevosilla on vapaa päivä, joten on ihan ihmeellistä, kun olen kerinnyt tekemään jo vaikka mitä ja vielä on nukkumaan käymiseen rutkasti aikaa! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...