maanantai 29. kesäkuuta 2015

Toinen lomapäivä

Aurinkoa ja lämpöä vihdoin!

Eilen vietettiin valtakunnallisia avoimia puutarhapäiviä, joten me kävimme vierailemassa ratsastusseurani puheenjohtajan pihalla; Marjan puutarhassa. Voi, että oli kiva vierailu ja rupesi sormet syyhyämään laittaa ja kehittää omaakin pihaa. Jos, vaikka itsekkin joskus ilmoittaisin pihamme avoimien ovien päiville. :DPaulan kahvilassa oli herkullisia leivoksia! Me maistoimme kanttarellipiirakkaa ja mutakakkua, slurps. Marjalla oli eilen vieraillut miltein 160 vierasta! 


Marjan ihastuttava kasvihuone on tehty vanhoista ikkunoista <3.


Kiitos Marja ja Paula!


Kotiin päästyämme grillasimme Lidlin sämpylöistä ja jauhelihapihveistä herkulliset hampurilaiset.


Loput täytteet tulivatkin sitten tomaattia ja juustoa lukuunottamatta omasta maasta. Kurkkua, salaattia, pinaattia, retiisiä, valkosipulia, kiinansipulia ja basilikaa.


Illalla tai oikeastaan yöllä käytiin vielä Tipan kanssa tekemässä jalkasin ihan kunnon kävelylennki. Tirppa oli kyllä jälleen niin mussukka <3. Ihanan kaunis usvainan ja lämmin ilma. Kyynel tuli poskelle, kun yllätettiin naapurin kissa tappamasta meidän pellolla majailevan kuovin kaksi poikasta. Sniif. 

Loppuun vielä kuitenkin kissa kevennys. Harvemmin kylkiäislahjaksi saa mitään kovin järkevää, mutta tällä kertaa oli ihan pakko ostaa Kisulle märkkäruoka paketti, kun mukana tuli tällainen Latz Sensations Crunchy Crumbles sirotin. :,) 


Joulustä lähtien Kisu rupesi yht äkkiä nirsoilemaan märkäruokien suhteen, vaikka ne siihen asti oli hänen suurta herkkua, Nyt Latz on tuonut markkinoille uuden ruan, joka pitää sisällään Crunchy Crumbles rakeita. joita voi sirotella ruan päälle. Kappas; tästä ruasta kissa rupesikin taas todella pitämään. :D Huh, onneksi ei kuitenkaan ole markkinoiden kalleinta merkkiä ja nyt sillä on vielä tuo oma sirotinkin!

2 kommenttia :

  1. Oo söpö, oliko Lidlissä tuo kylkiäinen? Viime viikolla siellä oli Latzit tarjouksessa, tosin unohdin hakea niitä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylkiäisen sai meidän Kärkkäisestä. Luulisi, että nuita tulisi muihinkin kauppoihin. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...