torstai 4. joulukuuta 2014

4. luukku

Aamuvuoroni päättyi hieman yhden jälkeen. AURINKO PAISTOI! Tästä harvinaisesta valoilmiöstä piti ottaa ilo irti, joten kävimme Tippa-neidin kanssa maastoilemassa. Tamma käyttäytyi oikein miellyttävästi; mitä nyt vähän väliä kyseli, että voitaisko mennä vähän kovempaa..
Lenkin jälkeen alkoi jo hämärtämään, mutta valo osui mukavasti hevosten talvitarhaan, joten olisin halunnut ottaa hevosista muutamat valokuvat. Eihän siitä mitään tullut. Tirpan turpa oli linssissä koko ajan kiinni. Tässä siis pieni videotervehdys tammalta:
4 kommenttia :

 1. Suloinen heppa! Ihania tunnelmakuvia <3 Auringosta pitää kyllä nyt nauttia, jos se vähän aikaa näyttäytyy :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olikin sitten taas harmaa ja sumuinen päivä... Kyllä, Tirppani on suloinen lapsukainen. :P Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Aurinko paistaa aina just siihen aikaan kun itse olen töissä... Työpaikan ikkunasta ihailen tätä harvinaista valoilmiötä ja kun pääsen töistä on taas pimeää ja harmaata.... :(
  En ole pitkään aikaan saanut Viskistäkään kunnon kuvia, kun aina vaan on pimeää.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä töissä lapset nukkuvat yleensä juuri silloin, kun aurinko näyttäytyy parhaimmillaan. Ne ei siis nää aurinkoa tähän aikaa vuodesta milteinpä ollenkaa. :/ Aamu-ulkoilun aikana aurinko on vielä puiden takana nousemassa ja itapäivä-ulkoilun aikana se on jo laskeutumassa. Onneksi itselläni on nuita aikaisia aamuja, että silloin kun aurinko paistaa kerkiää säteistä edes vähän nauttimaan! Tänään onkin sitten taas ollut harmaata ja sumuista.. D-vitamiiniä popsin, mutta pitäisi vissiin hommata vähän tehokkaampaa..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...