perjantai 12. joulukuuta 2014

10.-12. luukut

Enpä ole paljoa koneen ääressä kerennyt aikaa viettämään. Keskiviikkona pääsin ratsastustunnilla testaillemaan uutta tuttavuutta suokkiruuna Herraa. Sehän yllätti; sehän olikin kiva!
Eilinen ilta vierähti töissä joulupolun merkeissä.
Tänään kävin töiden jälkeen hakemassa Tirpalle Cartivet purnukan ja talliin uuden lattiaharjan ja täten olen kaksisataa euroa köyhempi. Eipä ole Tipan jalat juurikaan hakautuneet (takapolvet lukkiutuneet) sen jälkeen, kun aloin Cartivettiä sille syöttämään. Kaksi kertaa olen yrittänyt lopettaa syöttämisen, mutta hevonen on heti alkanut oireilemaan. Onneksi Tirpalle on riittänyt puolta pienempi annostus mitä ohjeissa on, koska onhan tuo aika hintavaa ainetta.. Kröhöm. tänään taas kyllä jouduin uhkailemaan tammaa teettämällä siitä karvarukkaset. Rokotusten vuoksi se on nyt lomaillut, mutta kävin mä tänään sen kanssa sentään kävelylenkin jalkasin tekemässä. Mörköjä kummitteli vähän siellä ja täällä ja naapurin auton edessä piti sen vuoksi vähän kekkuloida. Onneksi oli ymmärtäväinen naapuri ja odotteli suosiolla, että päästiin peltoliittymään jatkamaan puhisemista ja pöhisemistä..
Tänään tuli ensimmäiset kaksi joulukorttia. Huvittavaa siinä oli, että sattuivat olemaan ihan samanlaisetkin.

Sen verran olen koneella ehtinyt pyörähtämään, että olen katsonut Yle areenasta Porokuiskaaja joulukalenterin. Olen ihan koukussa siihen. Ihanasti toteutettu tarina. :) Nyt sitä olisi taas suljettava läppärin kansi ja lähdettävä ruokaostoksille. Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia :

 1. Ihanaa viikonloppua. <3 Blogiasi täällä myös lukee heppahöperö tyttäreni. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, täytyykin sitten yrittää napsia nuista otuksistakin vähän enemmän valokuvia. :D

   Poista
 2. Pakko kai mennä myös kurkkimaan tuota joulukalenteria! ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katsoin ensin kahdeksan jaksoa putkeen ja sen jälkeen päivän kerrallaan. Jännittävää, kuinka siinä lopulta käy. :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...