sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7. luukku


Toinen adventti meni myös kotoilessa. <3 Tirppa oli pellolla ratsastaessa ihan super, kunhan möröt oli ensin selätetty. Myyn kanssa käytiin heittämässä lenkki jalkasin. 
Tammat pääsevät ensi viikolla viettämään talvilomaa, kun saavat vuotuisen rokotuksensa. Rokotuksen jälkeen tulisi välttää hevosen rasittamista 2-3 päivän ajan, mutta Tipalle rokotukset ovat aina nostattaneet pienen kuumeen, joten on parempi antaa sen lepäillä ihan kunnolla.
Vanhempani kävivät meillä kyläilemässä. Äitin kanssa muovailtiin vähän fimo-massasta tavaroita. Se olisi kyllä terapeuttista hommaa, mutta aikaa siihen tarvitsisi rutkasti!
Kisu pissi viimeviikonloppuna toppahaalarini lahkeeseen, kun kärsi vähän vatsavaivoista ja oli jo tehnyt tarpeet molempiin laatikkoihinsa. Se ei siis normaalisti sisähuusseja käyttäisi, vaan pyrkisi pihalle. Haalari kävi kunnon pesussa. Nyt kuivattelin jälleen haalariani kylppärin lattialla ja se teki sen taas; pissi haalarin päälle! Argg, nyt pitäisi jo olla nukkumassa, mutta odottelen haalarini peseytymistä, että voin sen käydä viemässä autotalliin kuivumaan. En tiedä mikähän moiseen lorautteluun oli tällä kertaa syynä. Haalaria en ainakaan jatkossa kylppärin lattialla kuivattele..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...