torstai 25. joulukuuta 2014

24. luukku

Nyt avautuu viimeinen luukku päivän myöhässä, mutta eilen en malttanut koneen ääressä juurikaan aikaani viettää. Tiistain sairastelun vuoksi joulusiivous jäi eiliselle ja samaan aikaan televisiossa julistettiin joulurauha.. Ennen lakanoiden vaihtoa joulun kunniaksi Kisukin sai pötkötellä sängyssämme.


Vain vähän on pallot heiluneet, mutta muuten kuusi on saanut olla Kisulta rauhassa. Juomassa se tykkää käydä kuusen juurelta. Tomusokeri paljastaa Kisun virailleen myös piparkakkutaloni pihassa. 


Pieniä kommelluksiakin tapahtui. Tiistaina, kun kinkku oli jo uunissa huomasimme kinkunpaistomittarin kadonneen. Sitä ei vaan löytynyt mistään, joten isäntä joutui lähteä ostamaan uuden mittarin. Aatona ei sitten löytynyt purkinavaajaa, joten muutama säilyke jäi ruokamenuusta pois. 
Viime tippaan vaihdoimme keittiiön askarteluhuoneeni pöydän, johon on jatko-osa (pöytä ei tietenkään mahtunut ovista, joten jalkoja piti purkaa ja ruuvailla uudelleen..) 
Kun viimein istahdimme vanhempieni, mummini ja appivanhempieni kanssa ruokapöytään anoppini tokaisi; ihana, kun tälle pellavaiselle ALUSLAKANALLE on löytynyt käyttöä. Aluslakana, minä pidin sitä pöytäliinana! Lakana on siis isännän mummon pellaavasta käsin kutoma ja omilla nimikirjaimillaan varustettu. Kyllä se tosiaan ihan pöytäliinasta meni ja lähtiessä appiukkokin vielä kiitteli, että ihana, kun vanhoja käsitöitä arvostetaan ja osataan käyttää luovasti vaikka muussakin tarkoituksessa..Suklaata..


Joulupukki toi leffalippuja ja elämyslahjakortin. Pääsen lentämään moottoroidulla riippuliitimellä.


Pukki toi myös mm. vihannesraastajan ja rikkaimurin.

2 kommenttia :

  1. Niin kaunis kisu. <3 Sydämellistä Tapaninpäivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisulle niin harvinaista herkkua päästä sänkyyn makoilemaan. Se osaa kyllä ottaa siitä sitten kaiken ilon irti. <3 :) Sydämellinen Tapaninpäivä meni 8v kihlajaispäiväämme juhlistaen. ;) Meille kymmenvuotis tsunamin muistopäivä herätteli muostoja lähinnä vain ensitreffeistämme Tapaninpäivän rekiajelulta. ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...