tiistai 2. joulukuuta 2014

2. luukku


Sillä väliin, kun olin sunnuntaina ratsastusseuran kokouksessa, isäntä teki tallin oveen havukranssin ja varustehuoneen puolelle laittoi ikkunaan joulukuusen valot. Tykkään <3. Ovi näyttä kuvassa hirmuisen pieneltä. Kuva hämää; kyllä se ihan oven kokoinen ovi on. ;)


Uusi toimenkuvani seurassamme on toimia jäsensihteerinä. Nyt odottelen tunnuksia sporttirekisteriin ja pääsen sitten jo heti ilmoittamaan yhden uuden jäsenen joukkoomme. Jännittävää tässä tekee vielä sekin, että ratsastuskilpailujen sääntöjä ja nimityksiä on uudistettu. Ei ole enään esim. seuratason tai aluetason kilpailuja, vaan puhutaan tason 1 - 5 kilpailuista. Jotta ratsukko pääsee siirtymään seuraavalle tasolle, hän tarvitsee kilpailuista tietyn hyväksytyn tuloksen sen hetkiseltä tasolta. Tässä onkin opettelemista, joka kuuluu myös tehtäväkuvaani. 


Joulukortit ovat hyvässä tekovaiheessa, mutta tällä kertaa tämä mustavalkoinen valloitti askarteluhuoneessa tuolini.. Ei auttanut, kuin siirtyä tietokoneen ääreen näpyttelemään tätä postausta ja etsimään jotakin kivaa tekstiä korttien taakse.

2 kommenttia :

  1. Niin söpö kisu, meidän kisut lähettävät terkkuja ja kivaa keskiviikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo meidän Kisu on kyllä ihan mahtava otus! En ole ollut mikään kissa-ihminen, mutta pitäähän maatalossa kissa olla hiiret pitämään loitolla. Olisin halunut tarjota kodittomilta kissoilta jollekkin ihmisaralle katille kodin, jossa se olisi päässyt toteuttamaan itseään olemalla oikea maatiaiskissa. Mutta eipä ne anna kissoja kuin neljän seinän sisälle.. Toisaalta hyvä etteivät kissaa antaneet, niin pääsin tutustumaan tähän hurmaavaan karvapalleroon <3.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...