lauantai 27. joulukuuta 2014

Tonttu-hepsuja ja kirpsakkaa pakkasta

Tänään oli kyllä aivan mahtava talvikeli. Lunta ja kirpsakka pakkanen, mutta ei kuitenkin tuullut. Isäntä lähti Myytä taluttaen Tipan ja miun kanssa maastoilemaan. Kyllä ne hevoset on vaan laumaeläimiä! Tirppa oli oikein super mussukka; ei kyttäillyt mitään, kulki sitä askellajia mitä pyysin.. <3 Hyvän mielen maastolenkki.


Hihii, on ne vasikatkin laumaeläimiä. Toissa iltana/yönä otin hevosia yhdentoista kieppeillä sisälle ja ihmettelin, miten ne niin kovasti tuijottelivat pellon toiselle puolelle ja puhisivat ja pöhisivät. En mä mitään siellä nähnyt. Hetken päästä napuuri soittikin, että heidän kuusi vasikkaa on karkuteilla. 
En olekkaan aikaisemmin ollut vasikkajahdissa.. Vasikat onneksi löytyivät nopeasti, olivat nääs matkalla kohti rautatietä.. Pienin vasikoista saatiin Myyn riimuun ja talutettua pakettiauton kyytiin. Muut viisi oli vähän isompia, mutta nekin onneksi päättivät lopulta kääntää suuntansa ja hölköttelivät menemään pakettiauton valokeilassa takaisin kotiinsa. Loppu hyvin kaikki hyvin. Hauskoja otuksia.


Eilen käytiin katsomassa elokuvissa Mielensäpahoittaja. Tykkäsin!


Nyt löhöilen sohvalla ja odottelen saunan lämpiämistä. Kesällä tehty vasta on sulamassa ja jalkakylpy hautumassa. Kisu nukkuu viereisellä nahkaisella nojatuolilla ja ihan oikeasti kuorsaa. :)

2 kommenttia :

  1. Yhteiset maastolenkit on parhautta! Meidän hoitoheppa kulkee aina mielellään eteenpäin, kun on joku kaveri kävelemässä mukana, yleensä se olen minä koirien kanssa ja veljentyttö on selässä, joskus mieskin innostuu mukaan :) Ihania karvaisia tonttuja teillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se myös paljon turvallisempaa, kun saa lenkkiseuraa, niin kai sitä itskkin on selässä rennommin mielin ja heijastaa sen hevoseen. :) Tuo meidän viisi vuotiaaksi kääntyvä heppalapsukainen on jo miltein maastovarma, mutta joka kerta pitää jotain hepuleita saada; joko näkyy mörköjä jossain tai sitten muuten vaan pitäisi päästä menemään hieman kovempaa. Ehkä mulla on kymmenen vuoden päästä pommin varma ratsu alla.. ;D Lenkkiseura olisi niin mahtavaa, mutta liikutuskalenteriimme maastoilu kuuluu useamman kerran viikossa, joten seuralaisia on vaikea saada innostumaan niin usein jalkasin mukaan. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...