sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hevostemme karsinat


Tipan lukaali on kooltaan huikeat 18 neliötä. :)

8 kommenttia :

 1. Reilumman kokoinen sviitti :D
  Onko siisti eläjä vai mallia helikopteri? Meillä tamma on sotkija ja ruunan pallerot ovat nätissä rivissä seinän vieressä.

  VastaaPoista
 2. Fiksu poni haluaa pitää makuupaikan siistinä. Se tekee kauniisti yhteen nurkkaan, mutta sen karsina onkin vain neljän ja puolen neliön kokoinen. Tippa-suokki on kieltämättä sotkuisempi ja kakkii mihin sattuu. Onneksi karsinassa on tosiaan niin paljon tilaa, että kasat pysyvät aika hyvin läjinä ja suht helposti siivottavana. :D Noin iso karsina on kyllä ihan huippu kiva ja hepokin tuntuu tykkäävän. poni parka joutuu tyytymään pikkukarsinaasa, mutta on sekin sentään eu-mitat täyttävä. Vanhaa navettaa, kun talliksi kunnostaa niin joutuu vähän tekemään kompromisseja. :) Täytyykin ottaa vielä kuva ponin karsinasta. Heppojen väliseinässä on ponille oma kalteroitu ikkuna, josta se näkee Tipan ja pääsevät hepat myös toisiaan nuuhkimaan. :)

  VastaaPoista
 3. Poni on meilläkin se siistimpi. Paitsi että harrastaa graffititaidetta käyttäen sekä pellavarouhepuuroa että omaa lantaansa. Iltapuuro lentelee minne sattuu kun poni seuraa tallin tapahtumia niin tarkasti syödessään. Käytännössä hörppää suullisen puuroa ja sitten kurkkii käytävälle jolloin röppö valuu ja valuu ja valuu.
  Sontiessa peruuttaa hän ahterinsa kiinni seinään ja päästelee sitten töötit ulos.

  Oli meilläkin valkoinen talli. Ja sitten hevoset muuttivat sisään :D

  Käykö sun poni yökylässä Tipan luona? Sinnehän mahtuisi hyvin kaksikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan laillisestikin Tipan karsinassa voisi pitää kahta hepoa, mutta ei käy poni vieraisilla. Poni on pomo! Tippa parka nyhjöttäisi nurkassa alistuneena, uskaltamatta varmaan hievahtaakkaan. :D Kyllä ne tarhassa ihan sovussa on ja syö rinnatusten samasta heinäkasasta, mutta pikkupirpanalla on "ohjat käsissä". ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Olen niihin hirmuisen tyytyväinen, vaikka suurimmaksi osaksi "kierrätysmateriaalista (mitä nurkista ennestään löytyi)" onkin tehty, jotta budjetti pysyi aisoissa. Vielä on tallissa hirmuisesti tekemistäkin; seinien rappausta ja kalkitsemista... mutta ne työt saavat odottaa kevättä ja kesää. :)

   Poista
 5. Onpa siistiä, olispa ihana panostaa tallin sisusukseen mutta ei anna budjetti myöten. Ja kun talli oli valmiina ja kuitenkin toimiva niin ei oikein järkeä panostaa kun muitakin remonttikohteita on :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu palkat ei päätä huimaa, joten meidänkin tallia on hyvin pienellä budjetilla ja miltein kierrätsymateriaaleilla nikkaroitu. Kröhöm, olen aikas taitava luomaan käytännöllisiä/toimivia/esteettisiä ratkaisuja ja onneksi tuo isäntä on käsistään kätevä niitä sitten toteuttamaan. ;)
   Jos ei värillä ole niin väliä, niin halpoja maaleja saa muuten rautakaupoista, kun tajuaa myyjiltä kysyä väärin sävyin sekoitettuja purkkeja. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...