perjantai 7. kesäkuuta 2013

Buzzador testissä Veet Precision Wax & Care

Buzzadorina testailin eilen kasvoille tarkoitettua Veet® Precision Wax & Care:a. Ulkonäöllisesti tuote oli tyttömäisen houkutteleva ja ohjeet olivat selkeät, mutta kovin pienellä fontilla. Aikaisemmin olen kulmakarvojani vain nyppinyt ja senkin suhteen olen ollut aika laiska. Nyt oli hyvä syy antaa kulmakarvojen rehottaa ja kasvaa kaikessa rauhassa otsatukan alla, kun kuulin päässeeni tähän kampanjaan mukaan.


Veet® Precision Wax & Care:n punaista osaa piti yhden minuutin verran lämmittää kuumassa vedessä. Vahan levittäminen oli helppoa, tuubin viistomaisen kärjen avulla. Tämä vaha lähti puhtaaksi vedellä, toisin kuin aikaisemmin testaamani Veet EasyWax. Eli, jos vahaa meni väärään paikkaan tai tuli liikaa, pystyi sen pesemään pois. Paketin mukana tuli 20 kuitukangaslappua, joita hyvin paineltiin vahatuille alueille ja repäistiin ripeällä vetäisyllä pois. Ei sattunut! Iho hieman punoitti ja oli turvonnut, mutta ihan vain samanlailla, kuin nyppimisenkin jälkeen. Tuubin toisessa päässä on mielyttävän tuntuista aloe veraa sisältävää rauhoittavaa rasvaa. 

Olin tuotetta kohtaan hyvin varovainen, mutta ihan turhaan. Seuraavan kerran uskallan muotoilla kulmia enemmän ja uskon, että tätä tuotetta tulen jatkossakin wc:n kaappiin hommaamaan. 

Mikä on Buzzador?
Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä pääsee testailemaan ilmaiseksi uusia erilaisia tuotteita ja antamaan niistä palautetta. 

4 kommenttia :

  1. Kiva kuulla että sullakin oli tästä positiivisia kokemuksia! Jännä juttu toi, että mullakaan ei kauheasti sattunut vaikka normaalisti karvojen repiminen sattuu :D Tää on jotain ihmeainetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä miten kulmien nyppiminen välillä tuntuu hyvin hyvin epämielyttävältä ja välillä taas karvoja voi nyppiä ja mitään ei tunnut. Tällä karvat kuitenkin lähtivät niin mukavan nopeasti ja ainakaan ensimmäinen kokeilu ei tosiaan kirpaissut laisinkaan, mikä yllätti positiivisesti. :)

      Poista
  2. tätähän pitää ilmiselvästi kokeilla :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...