sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viikon kuulumisia

Reilu puolitoista vuotta pitänyt sisällään vain muutaman lomaviikon ja tällä väliin työpaikka vaihtui, muutettiin maalle ja hepat muutti meille, eli aika isoja elämän muutoksia. Kotona olisi niin paljon mukavaa tekemistä mitä haluaisin tehdä, mutta arki-illat ja viikonloput ova liian lyhyitä (vuosi ei ole riittänyt kotiutumiseen; en ole saanut paikkoja oman näköiseksi ja tavaroita kunnolla paikoilleen). Teen työtä, josta olen haaveilut, mutta ikävä kyllä, se ei vaan nyt tällä hetkellä tunnu antavan irti sitä mitä toivoisin ja motivoisi. Lomattomuus kyllä siis jo tuntuu! Onneksi kevättä kohti mennään ja illat ovat jo mukavan pitkään valoisia. Kesälomatoiveitakin pääsin jo vähän esittelemää, mutta aika varmana joudun niistäkin hieman joustamaan. Oli kuitenkin ihana tietokoneen näytöltä ihastella, että 28 lomapäivää on minulle vihdoin kertynyt. :) Viikon 34 aion lomaviikkona pitää vaikka väkisin, sillä silloin kutsuu tallinna ja Robbie Williamsin konsertti.


Maanantai-illan pyhitin rentoutumiseen. Ajelimme työkaverin kanssa töitten jälkeen Heinolan Kumpeli Spa:han. Vietimme ensimmäisen tunnin kuntosalilla. Tämän jälkeen nautimme kylpylän ihanista saunoista ja porealtaista. Ihmisiä oli hämmästyttävän vähän! Ihan saimme kaksistaan saunoa ja molemmat köllötellä omissa porealtaissa. Hinta sisälsi myös oloilun suolahuoneessa ja loikoilun lämmitetyillä relax-tuolella. Useampi tunti vierähti ihan kepeästi. Suosittelen! Hyvin siisti ja tyylikäs Spa. Illallistimme Kumpelin omassa ravintolassa. Söin annoksen savulohta omasta uunista, tartar-kastiketta ja kermaperunoita. Ruoka oli hyvää, mutta miinuksena annoksen pieni koko; tupla-annos olisi mennyt ja hintakin oli kova 21€. Ruokapaikaksi suosittelisin kyllä jotakin muuta paikallista ravintolaa.

Torstaina MTK jäjesti kokouksen Jokimaan raviradalla. Ilta piti sisällään mielenkiintoisen kerronnan Jokimaasta ja lisäksi Esa Holopaisen vaimo Taru Holopainen kertoi heidän heppatouhuistaan. MTK:n tarjoama buffet pöytä oli myös oikein hyvä (arvoltaan 17€ ja piti sisällään miltein samat raaka-aineet, kuin maanantain ateriani ja vielä muitakin lisukkeita; tästä kyllä vatsani täyttyi).

Tipan kanssa tämän viikon ratsastelut on sujunut oikein mukavasti! Ihan pitkin ohjin kenttää ollaan kierrelty ja tehty ravi-käynti siirtymisiä. Tänään tammaa irtohypyttelin ja siitähän se pitää kovasti. Tavoitteenamme olisikin tamma viedä toukokuussa Harjun 3v laatuarvostelukarsintaan, jossa heppa irtohypyttäen arvostellaan. Ihan lähdettäisiin kokemusta kartuttamaan, ei niinkään finaalipaikka silmissä-kiiluen. :) Tänään rima nousi ensimmäistä kertaa 80cm ja omiin silmiin hyppy näytti erittäin kivalta ja helpolta.

Myy on päässyt tällä viikolla helpommalla. Tiet ovat olleet niin liukkaat, että kärryjen kanssa ajelemaan emme ole uskaltaneet lähteä. Keskiviikkona kummipoika kävi ratsastelemassa ja se meni hirmuisen hienosti, vaikka poika karkkipatukalla lahjoen tallille tulikin. Muuten liikutukset olen suorittanut taluttaen lenkkeillen. Tänäänkin käytiin vähän tutkailemassa uusia polkuja ja lenkki venähti pitkälle päälle toista tuntia. Poni on kyllä aivan loistava lenkkikaveri!

Kisu pääsi tänään, oikeastaan ensimmäistä kertaa meillä ollessaan ihan kunnolla ulkoilemaan vapaana. Tyttö oli kovin tyytyväinen, mutta varovainen ja pysytteli oven tuntumassa ja kiipeili läheisiin omppupuihin. Tuli kyllä haikea tunne; kisumisumussukka ihan luonnonarmoilla! Aikansa temmellettyä tuli kyllä sisällekkin ihan mielissään; toivottavasti näin käy jatkossakin. :)


"Hupsista, ote vähän lipesi!"

Ps. Kirjoittaminen venähti niin, että vuorokausi ennähti vaihtumaan. Nämä rustailut ovat siis lauantailta! ;)

4 kommenttia :

 1. Sitä sitten lintsattiin ratsastustunnilta! Sain Ranen sen kunniaksi, kun et ollu paikalla. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, näin tein. Toivottavasti ei nimeäni ollut listalla, kun peruutuksen tein toivelistaan. :) Oli kyllä ihana vapaailta omien otusten kanssa. ;) Ke esteitä, jippii! Pääsen kyllä töistä vasta vartin yli viisi, joten kiirettä vähän pukkaa. :-/

   Poista
  2. Ei ollu nimeä listassa. Eihän meitä vakioporukan ratsastajia ollu ku minä, Mia ja Hanna, joten outoa oli ratsastaa tuntemattomien kanssa. ;)
   Täytyy autella sua heposen kanssa, jos pahakin kiire yllättää.

   Poista
  3. Kiva! Pommittelen sitten viesteillä tai soitoilla, jos meinaan myöhästyä; pitäisi kyllä keritä, jos vain viimeistään tuolloin pääsen töistä vapautumaan. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...