tiistai 22. heinäkuuta 2014

Nimpparit

Eilen vietettiin nimipäiviäni. Sain siskoltani ihanan kukka-asetelman ja Myyn ja entisen hoitoheppani Pörrin jouhista tehdyt käsikorut.




Mustikkavalkosuklaa hyytelökakku

Pohja:
n. 200 g digestive-keksejä
n. 75 g pullomargariinia

Täyte
1 prk flora vanillakastiketta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 levy pandan valkosuklaata
0,5 dl vettä/mehua
4 liivatelehteä
n. 3 dl mustikoita

Pinnalle:
Wienernougat crush rouhetta, valkosuklaata ja mustikan varpuja

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Hienonna keksit ja sekoita joukkoon margariini. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa vanillakastike kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Sulata valkosuklaa. Keitä vesi/mehu ja lisää joukkoon liivatteet, anna hetki jäähtyä. Sekoita sulanut valkosuklaa ja liivateseos huolellisesti vanillatuorejuustovaahtoon. Sekoita lopuksi mustikat kevyesti vaahdon joukkoon.
Kaada täyte keksiseoksen päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin, mutta mielummin seuraavaan päivään. 

Koristele juuri ennen tarjoilua Wienernougat rouheella/valkosuklaalla/mustikan varvuilla/mustikoilla..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...