lauantai 14. syyskuuta 2013

Hopottajat: Fazer Crisp Pita Bread

Fazer Crisp Pita Bread -pitaleipälastut ovat rapean herkullinen uutuus aikuiseen makuun. Valittavana kolme vastustamatonta makua: Sourcream & Ruohosipuli, Merisuola & Mustapippuri sekä mausteisen kipakka Chili. Maista kaikki ja löydä oma suosikkisi!
Fazer Crisp Pita Bread -lastuissa on jopa 40 % vähemmän rasvaa kuin tavallisissa perunalastuissa, koska ne on paistettu uppopaistamisen sijaan. Pitaleipälastujen rapeaksi paistamiseen käytetään auringonkukkaöljyä. Pitaleipälastut ovat täydellisen makuinen ja kokoinen tuote pieneen naposteluun, illanistujaisiin, lomamatkalle tai välipalaksi.
Pääsin Hopottajana mukaan Fazerin Pita Bread kampanjaan ja sain maisteltavaksi kolme pussia näitä uusia kolmionmuotoisia leipälastuja. Meidän isoimmissa lähikaupoisssa citymarketisssa ja Prismassa en ole vielä näitä nähnyt, joten tarkkaa hintaa tuotteelle en ole saanut ja muutenkin olisi ollut mukava päästä maistattamaan tuotetta muillakin. Kampanja alkaa kuitenkin lähestymään loppua, joten jonkin näköisen arvostelun halusin tänne keritä rustaamaan. 

Olen lukenut muiden blogi-arvosteluja ja he ovat löytäneet 40 grammaisen pussin hinnaksi noin euron. 

Suosikki makuni oli ehdottomasti Sourcream/ruohosipuli. Tätä makua odotan kauppoihimme ja tulen varmana ostamaan näitä sipsin korvikkeena. I lovet!
Merisuola/mustapippuri tuli ihan hyväksi kakkoseksi.
Chili oli maultaan hieman liian potkuinen omaan makuuni. En ole muutenkaan oikein tulisten ruokien ystävä.

Plussat:
-Kiva pieni pussikoko ottaa vaikka mukaan käsilaukkuun, pienen suolaisen nälän iskemisen varalle.
-Kivan rapsakka suutuntuma.
-Verrattavissa sipseihin, mutta terveellisempi vaihtoehto

Miinus:
Fazer tuotemerkkinä luo Crisp Pita Breadeista Suomessa valmistetun kuvan, mutta tuotteen valmistusmaa onkin Iso-Britannia! 

Fazer crisp pita bread kampanja sivuille.

Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...