lauantai 28. syyskuuta 2013

Tulin huijatuksi kahdesti

Tällä viikolla olen tullut kahdesti huijatuksi. Alkuviikosta kauppareissulla potiessani kurkkukipua tyytyväisenä huomasin, että Strepsilssejä saa ruokakaupastakin! Kotona katsottuani pakettia tarkemmin, niin rasiassa lukeekin Repsils. 100g Repsilssejä sisältää 98g sokeria ja koko tuote C-vitamiiniä 0,005%. Noiden raaka-aineiden pitäisi sitten kurkkukipuun auttaa. Strepsilssien ja Repsilsseillä on identtiset pakkaukset ja sama valmistaja. Onneksi tätä postausta kirjoittaessa törmäsin tähän linkiin ja voin iloksi todeta, etten olekkaan ainut lankaan menijä ja tuote vedetään markkinoilta pois. Mutta, vielä ainakin tänään kaupassa näihin törmäsin ja olivat vielä täydellä hinnallakin myynnissä.


Tänään appivanhempani ilahduttivat minua Päällikkö makeisyllätysmunalla. Avattuani yllätyksen, luulin ensin, että yllätys on kokonaan munasta unohtunut ja mukana olisi vain kasausohjeet. Katsottuani tarkemmin tätä paperilappua, niin sehän oli se "yllätystä". Sillä olisi pitänyt saada tilattua cdon:comista  musiikkikappale. Koodi on kuitenkin mennyt vanhaksi 1.4.2013!  Makeismunassa on kuitenkin päiväystäkin vielä 6.4.2014 saakka! Huijausta! Yllätysmuna ilman yllätystä; karmea pettymys.

8 kommenttia :

 1. siis täh??mie en oo törmännykkään tollasiin repsilsseihin..pikkasenkos potuttas ihan urakalla ja silleen aikuisten oikeesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vaan, jos teitin kauppoihin ei nuita pastilleja ole ilmaantunut; todellakin huijausta. :) Ja tuo yllätyksen puute potuttaa edelleen. Pääsiäisenäkin on aina ostettava pääsiäsmunia juuri ylläreiden takia. :P Laitoin yllätyksen "puuttumisesta" palautetta menemään, mutta ei ole vielä vastanneet.

   Poista
 2. Oli vielä eilen kaupassa näitä Repsilsejä. Vielä hymähdin, että ei sitten yhtään samanlaisempaa pakkausta ja nimeä ole sille keksineet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin eka mietin, että muistelin pastillit Strepsilsseiksi, mutta ajattelin, että olen vain kuvitellut nimen väärin, että ovatkin Repsilssejä. :)

   Poista
 3. No olipas huijauksia kerrakseen!!
  Noita Repsilsejä näin kans Kärkkäisellä ja mietin, et mitä ihmettä! Radiossa (YleX) niistä puhuivat sitten yksi päivä, nehän on periaatteessa pelkkää karkkia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pelkkiä värjättyjä sokerin palasia läpipainopakkauksessa. :) Jännä, että on edes otettu suomen markkinoille myyntiin.

   Poista
 4. Sain Cloetalta seuraavanlaisen vastauksen "puuttuneesta" yllätyksestä:

  Kiitos palautteesta. Olen pahoillani, että Päällikkö pääsiäismunan yllätyksenä oleva musalataus on
  tuottanut pettymyksen. Duudson Päällikkö-muna yllättää myös erilaisilla Duudson-aiheisilla
  tavaroilla, kuten rintanapeilla ja kännykkäkoruilla. Osassa munia on yllätyksenä myös 25 e
  arvoinen lahjakortti Duudsonit-fanikauppaan.

  Valitettavasti Päällikkö pääsiäismunien yllätysten joukkoon oli eksynyt pieni määrä viimevuotisia
  musalatauskoodeja.

  Laitan tulemaan kotiin postia!

  Ystävällisin terveisin

  Kaisa Alen
  kuluttajapalvelu
  Cloetta

  VastaaPoista
 5. Hyvityslippunen tuli korvaukseski mielipahasta, jolla saan noutaa R-kioskilta vähän herkkuja. Saan valita seuraavista tuotteista/seteistä kaksi tuotetta/tuotepakettia: aakkos-pussi, tv-mix pussi, läkerol pastilleja x2, sisupastilleja x2, Royal patukka x3 tai tupla patukka x3. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...